Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Fenerbahçe - Trabzonspor

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
Turkiyede futbol kalitesiz ama bu baska sorunun cevabi, biz baska sey konusuyoruz
Izledim kardeşim ilk başta banada ofsayt geldi ama tam yerinde durdurunca pozisyonu ofsayt olmadığına karar verdim yayıncı kuruluşun görüntüyü vermesini beklemeden gol olduğuna karar verdim

Ekli dosyalar

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Izledim kardeşim ilk başta banada ofsayt geldi ama tam yerinde durdurunca pozisyonu ofsayt olmadığına karar verdim yayıncı kuruluşun görüntüyü vermesini beklemeden gol olduğuna karar verdim
Abi sen ne dersen doğrudur çünkü Beşiktaşlısn bizim alt komşu Bahattin abi de bjk li seviyorum onları

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
Ofsayt diye yangın yerine çevirdikleri golün aynısını iy da TS a karşı attılar ve hakem golü vermişti 😀 yani bu şey oluyor, hata lehime yapılsın ama rakibim lehine yapılırsa TFF hakemler vs hepsi FB li 😀
Yawww bana sövdürtme daha yeni banım bitti aqq gs li topçulara mertense torreira ya kızıyoruz kendini yere atıyor diye de hocaları ders veriyormuş zaten aqq maç sonu burun sıkma olayını gördüm adam burnunu sıkamamış bile dokunduğu an kendini yere atmış şerefsiz fetöcü okan hayır bi insana kafa atsan bayılmadığı sürece yere düşmez fizik kanunlarına aykırı 😁😁 ama sahtekarlık bunlarin kaninda var

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Yawww bana sövdürtme daha yeni banım bitti aqq gs li topçulara mertense torreira ya kızıyoruz kendini yere atıyor diye de hocaları ders veriyormuş zaten aqq maç sonu burun sıkma olayını gördüm adam burnunu sıkamamış bile dokunduğu an kendini yere atmış şerefsiz fetöcü okan hayır bi insana kafa atsan bayılmadığı sürece yere düşmez fizik kanunlarına aykırı 😁😁 ama sahtekarlık bunlarin kaninda var
En büyük Q7

darkevenger00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
936
279
63
Verilen cezalara ne diyorsun objektif tinerci kardeşiim

vieira4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
484
260
63
Eski takım arkadaşı anlatıyor 😀

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113

Kankam bunlar şaka gibi ya valla sözde büyük camia ama örgüt ln bunlar halâ konuşurlr papağan gibi pislik yuvası

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113

Yaww oralara girme eski takim arkadaşları ne diyorsa doğrudur bak Feyyaz'a soruyorlar en yalancı kim takımda Alpay diyor peki o Alpay şu an nerede tam kendisine yakışan yerde AKP de 😁😁😁

darkevenger00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
936
279
63
Cezalardan haberim yok ki 😁😁 ben maçtaki ofsayt pozisyonuna baktım sadece ve ofsayt değil bu arada Okan'da ceza almalı tahrik ediyor rakip takım td rünü gs li kardeşim
Tahrik feneri yenmesi heralde yoksa olta hareketi felan yapmadı küfür etmedi raporda yazıyor zayıfsın demiş bunuda kanıtlamış 3 maçta yenilmemiş 2 sini yenmiş.Sen burada Gsyi sevmiyorsun diye taraflı konuşuyorsun şu fenerle Tff işbirliğinide görüyorsun eminim ama susuyorsun.

omercann67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
680
222
43
Yine bir ölüm kalım maçı olduğu için Fenerbahçemiz yüz güldürmez

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Tahrik feneri yenmesi heralde yoksa olta hareketi felan yapmadı küfür etmedi raporda yazıyor zayıfsın demiş bunuda kanıtlamış 3 maçta yenilmemiş 2 sini yenmiş.Sen burada Gsyi sevmiyorsun diye taraflı konuşuyorsun şu fenerle Tff işbirliğinide görüyorsun eminim ama susuyorsun.
Kral Trabzonda tüm stad Fenerbahçeli oyunculari kasteden adam yaralamadan yargılanmalı sahada adam bıçak çekiyor bune rahatlık