Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Fenerbahçe - Trabzonspor

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Mümkün değil, GS peşpeşe 5 maç kaybetse bizim salaklar 6 tane kaybeder yine olamayız
Knk örnek bjk hatayı 7 0 yenmişti o sezon gerilim gibi bir lig sonları yaşanıyordu son maça kalmıştı herşey 3 takımda şampiyon olabilirdi Fenerbahçe maçını izliyorum boklu Kayseri'yi zar zor gotebala yendi Allah çarpsın sen düşün artık Fenerbahçenin ruhunu çalmışlar m

Rinkushichi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
428
96
28
Ete para vermesinler yesinler birbirlerini 😅

vieira4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
484
260
63
Kardeşim izlemiyorum ben maçları takip etmiyorum Bjk maçlarına bile bakmıyorum izlenecek bi futbol yok Tr de nerden bileyim hangi maç olduğunu 😁😁
Ofsayt diye yangın yerine çevirdikleri golün aynısını iy da TS a karşı attılar ve hakem golü vermişti 😀 yani bu şey oluyor, hata lehime yapılsın ama rakibim lehine yapılırsa TFF hakemler vs hepsi FB li 😀

vieira4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
484
260
63
Knk örnek bjk hatayı 7 0 yenmişti o sezon gerilim gibi bir lig sonları yaşanıyordu son maça kalmıştı herşey 3 takımda şampiyon olabilirdi Fenerbahçe maçını izliyorum boklu Kayseri'yi zar zor gotebala yendi Allah çarpsın sen düşün artık Fenerbahçenin ruhunu çalmışlar m
Öyle çok maçımız var maalesef

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Ofsayt diye yangın yerine çevirdikleri golün aynısını iy da TS a karşı attılar ve hakem golü vermişti 😀 yani bu şey oluyor, hata lehime yapılsın ama rakibim lehine yapılırsa TFF hakemler vs hepsi FB li 😀
İşte bu kadar yüzsüzler hep bize bok atıyorlar en boklu kitle bunlar

Spyzera

Herhangi Bir Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,433
2,441
113
Fenerbahçe büyük de Trabzon neden normal anlamadım neyse güzel maç olur umarım

Rinkushichi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
428
96
28
Trabzon ya yener yada puan alır . Fatih tekke 2010-2011 şampiyonu kim gösterir . Çıkarır masaya vurur demedi demeyin 😅

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Yari otomatik ofsayt teknolojisi oldugu macta fenerbahce ofsayttan gol atti. Bugun bu oldu
Dun ne olduya gelirse şikenin anatomisi adlı belgesel vardır, izleyin izlettirin...
Ya dayı sen iyi msn mübarek şimdi sana burda Galatasaray lehine 50 tane pozisyon sayarım