Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Fenerbahçe - Trabzonspor

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
Tahrik feneri yenmesi heralde yoksa olta hareketi felan yapmadı küfür etmedi raporda yazıyor zayıfsın demiş bunuda kanıtlamış 3 maçta yenilmemiş 2 sini yenmiş.Sen burada Gsyi sevmiyorsun diye taraflı konuşuyorsun şu fenerle Tff işbirliğinide görüyorsun eminim ama susuyorsun.
Sen oltayı falan hatırladigina göre Ts lisin 😁😁😁 ben feneri de gs yi sevmiyorum o yüzden taraf tutmuyorum tarafım net belli zaten ceza meza işleri beni bağlamaz ben saha içine bakiyorum saha dışına değil pozisyon ofsayt değil konu kapandı okan şerefsiz tiyatrocunun teki ben gördüğümü söylüyorum insanın burnuna kafa atsan yere düşmez adam sıkmamış bile dokunduğu anda yere atmış kendini

MadRasCaL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,271
9,177
113
Konu takım vs değil üstünde Türk bayrağı olan her şey bizim için kıymetli ts fener fark etmez birbrizni boşuna kırmayın onlar küfür ediyor parayı alıyor siz burda birbirimizi uzuyoruz

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,798
1,809
113
Konu takım vs değil üstünde Türk bayrağı olan her şey bizim için kıymetli ts fener fark etmez birbrizni boşuna kırmayın onlar küfür ediyor parayı alıyor siz burda birbirimizi uzuyoruz
T
Katılıyorum dedigine kiymetli tabi fakat ortamı gerip kufurlesmeye luzum yok sadece sana demiyorum bunu yanlis anlama

vieira4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
484
260
63
Sen oltayı falan hatırladigina göre Ts lisin 😁😁😁 ben feneri de gs yi sevmiyorum o yüzden taraf tutmuyorum tarafım net belli zaten ceza meza işleri beni bağlamaz ben saha içine bakiyorum saha dışına değil pozisyon ofsayt değil konu kapandı okan şerefsiz tiyatrocunun teki ben gördüğümü söylüyorum insanın burnuna kafa atsan yere düşmez adam sıkmamış bile dokunduğu anda yere atmış kendini
10 k yatırım yapılacak yer var mı 😁😂

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Abi çok dert etme tek kelime küfür etmedik mahalle ortamı var şuan

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Ben bunu sana demiyorum kardo
Bı dengesiz gelecek ya biri fenere yada biri tsye soevecek ortalık karışacak demedi deme izle bak
Kimse kimseye sövemez ama haklısın bugün derbi var derbi bitene kadar herkes yorum yapabilir saygılı bir şekilde