http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Fenerbahçe - Trabzonspor

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,960
5,420
113
Bir galatasarayli olarak söylüyorum. Fenenerbahce kendi evinde bu maçı bırakır mı sence? Helede galatasaray malubiyetinden sonra mutlaka galip gelecektir

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Normal sartlarda ts yenilmez ama tff baskani suzme fenerli ve son haftalara geldik. Bu maci ne yapip edip fenerine aldirtir baskan
La adam has Trabzonsporlu böyle saçmalık mi olur damarını kes borda mavi akar gelip fenerli diyorsun ayıp sana büyük ekşi de cinconlu

vieira4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
508
268
63
Normal sartlarda ts yenilmez ama tff baskani suzme fenerli ve son haftalara geldik. Bu maci ne yapip edip fenerine aldirtir baskan
Bizim statta taraftar ile kavga ediyor, geçmişte TS başkanlığı yapıyor ama has FB li mi 😀 kısa ama güzel fıkra

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,114
2,476
113
La adam has Trabzonsporlu böyle saçmalık mi olur damarını kes borda mavi akar gelip fenerli diyorsun ayıp sana büyük ekşi de cinconlu
Trabzonlularin kendileri diyor gelmis gecmis en buyuk fenerli bile bizden cikti diye

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
Kale taş, forvet iyi kanatlar iyi bekler idare eder orta saha idare eder
Kale mi taş mı 😁😁 o sadece Bjk maçlarında panter diğer maçlarda kedi şu iyi bu iyi dediğin takım 11. Sırada demek ki iyi değiller kendi evinde oynasa yine fener alırdı maçı

vieira4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
508
268
63
Kral

Kral Trabzonsporu yenelim kanırta kanırta şampiyonluk fıs böyle bir ülkede başarı elde edebilmek zor
Futbol eskiden zevk verirdi heyecanı olurdu. Şimdi tat tuz yok , derbilerden bir FB - BJK maçını keyifle izliyorum, diğerlerini sonuna kadar seyretmiyorum bile