- 17,960
- 5,420
- 113
Bir galatasarayli olarak söylüyorum. Fenenerbahce kendi evinde bu maçı bırakır mı sence? Helede galatasaray malubiyetinden sonra mutlaka galip gelecektir
Bizde ölene kadar Beşiktaşlıyız ama tarafsız olmak lâzımsa Beşiktaş büyüktür gerisi mide bulandıran Türk futbolunun katili 2 takımdır🤣🤣🤣Dayım bana bile kızdı Fenerbahçeliyim ölene kadar ama tarafsız olmam lazım Fenerbahçe büyüktür gerisi cacık
Aga Ts nin nesi var ki normal şartlarda yenilmez diyosunNormal sartlarda ts yenilmez ama tff baskani suzme fenerli ve son haftalara geldik. Bu maci ne yapip edip fenerine aldirtir baskan
Herkesin gordugu ofsayti gol verdiren teskilat kurulmus fener lehine tff icinde. Hal buyken fbye bu macta puan kaybettirirler miBir galatasarayli olarak söylüyorum. Fenenerbahce kendi evinde bu maçı bırakır mı sence? Helede galatasaray malubiyetinden sonra mutlaka galip gelecektir
La adam has Trabzonsporlu böyle saçmalık mi olur damarını kes borda mavi akar gelip fenerli diyorsun ayıp sana büyük ekşi de cinconluNormal sartlarda ts yenilmez ama tff baskani suzme fenerli ve son haftalara geldik. Bu maci ne yapip edip fenerine aldirtir baskan
Kale taş, forvet iyi kanatlar iyi bekler idare eder orta saha idare ederAga Ts nin nesi var ki normal şartlarda yenilmez diyosun
Maçı alırız almasına da şampiyonluk için yeterli olmazBu maç nasıl sonuçlanır @tahir1603 senin fikrin önemli reis
Saygılar 🚬🚬🚬
Eyvallah abi 🤜🤛Bir galatasarayli olarak söylüyorum. Fenenerbahce kendi evinde bu maçı bırakır mı sence? Helede galatasaray malubiyetinden sonra mutlaka galip gelecektir
Bizim statta taraftar ile kavga ediyor, geçmişte TS başkanlığı yapıyor ama has FB li mi 😀 kısa ama güzel fıkraNormal sartlarda ts yenilmez ama tff baskani suzme fenerli ve son haftalara geldik. Bu maci ne yapip edip fenerine aldirtir baskan
Şampiyon fener rahat ol 🤣Maçı alırız almasına da şampiyonluk için yeterli olmaz
Trabzonlularin kendileri diyor gelmis gecmis en buyuk fenerli bile bizden cikti diyeLa adam has Trabzonsporlu böyle saçmalık mi olur damarını kes borda mavi akar gelip fenerli diyorsun ayıp sana büyük ekşi de cinconlu
Kral Trabzonsporu yenelim kanırta kanırta şampiyonluk fıs böyle bir ülkede başarı elde edebilmek zorMaçı alırız almasına da şampiyonluk için yeterli olmaz
Mümkün değil, GS peşpeşe 5 maç kaybetse bizim salaklar 6 tane kaybeder yine olamayızŞampiyon fener rahat ol 🤣
Ben ne kadar galatasaraylı olsamda tarafsız ve adaletli bakıyorum. Golde de ofsayt olduğunu düşünmüyorum.Herkesin gordugu ofsayti gol verdiren teskilat kurulmus fener lehine tff icinde. Hal buyken fbye bu macta puan kaybettirirler mi
Kim Kardashian miTrabzonlularin kendileri diyor gelmis gecmis en buyuk fenerli bile bizden cikti diye
İkinci olabiliriz büyük ihtimalle ✍✍Şampiyon fener rahat ol 🤣
Bazi gsliler tarafsiz olacam diye fener tarafini tutabiliyorlar yapacak bir sey yok..Ben ne kadar galatasaraylı olsamda tarafsız ve adaletli bakıyorum. Golde de ofsayt olduğunu düşünmüyorum.
Eyvallah abi mükemmel adamsın teşekkür ederim bu güzel yorumlar içinBen ne kadar galatasaraylı olsamda tarafsız ve adaletli bakıyorum. Golde de ofsayt olduğunu düşünmüyorum.
Kale mi taş mı 😁😁 o sadece Bjk maçlarında panter diğer maçlarda kedi şu iyi bu iyi dediğin takım 11. Sırada demek ki iyi değiller kendi evinde oynasa yine fener alırdı maçıKale taş, forvet iyi kanatlar iyi bekler idare eder orta saha idare eder
Futbol eskiden zevk verirdi heyecanı olurdu. Şimdi tat tuz yok , derbilerden bir FB - BJK maçını keyifle izliyorum, diğerlerini sonuna kadar seyretmiyorum bileKral
Kral Trabzonsporu yenelim kanırta kanırta şampiyonluk fıs böyle bir ülkede başarı elde edebilmek zor