- 3,396
- 2,433
- 113
Hangi maçtan bahsediyorsun hemen bakayım fikrimi söyleyeyimHerkesin gordugu ofsayti gol verdiren teskilat kurulmus fener lehine tff icinde. Hal buyken fbye bu macta puan kaybettirirler mi
Hangi maçtan bahsediyorsun hemen bakayım fikrimi söyleyeyimHerkesin gordugu ofsayti gol verdiren teskilat kurulmus fener lehine tff icinde. Hal buyken fbye bu macta puan kaybettirirler mi
Galatasaray en büyük düşmanımız dost Fln hikaye arenada 6 tane çaktık şahaneBazi gsliler tarafsiz olacam diye fener tarafini tutabiliyorlar yapacak bir sey yok..
1 maç kaybetmesi yeterli fener daha maç kaybetmezMümkün değil, GS peşpeşe 5 maç kaybetse bizim salaklar 6 tane kaybeder yine olamayız
Tarafsız olmakla fenerbahce tarafını tutmak ne alaka? Ben holigan değilim. Ben galatasaray taraftarıyım ve futboluda zevk için izliyorumBazi gsliler tarafsiz olacam diye fener tarafini tutabiliyorlar yapacak bir sey yok..
Hangi maçtan bahsediyor arkadaş bakayım bende maçaBen ne kadar galatasaraylı olsamda tarafsız ve adaletli bakıyorum. Golde de ofsayt olduğunu düşünmüyorum.
Teşkilat kurulsa maç 1-0 iken Kaan in elle oynamasına penaltı verilirdi, uzatmalarda Skriniar in suratına vurulan dirseğe penaltı verilirdi 😀 yani sağduyulu arkadaşları bir kenara bırakıyorum ama bazen diyorum ki bu GS liler gerçekten de bizle aynı maçı mı izliyor 😀Herkesin gordugu ofsayti gol verdiren teskilat kurulmus fener lehine tff icinde. Hal buyken fbye bu macta puan kaybettirirler mi
Simdi fener tff baskanini hanimi yapmadi mi diyorsunuz. Bakin ben gsliyim bunu elestirmiyorum. Ali koc guclu bir erkek ve tff baskanini hanimi yapmis. Benimki tespit elestri degil. Keske bizim de bu kadar guclu baskanimiz olsaydiHangi maçtan bahsediyorsun hemen bakayım fikrimi söyleyeyim
Fenerli sandım seniBizde ölene kadar Beşiktaşlıyız ama tarafsız olmak lâzımsa Beşiktaş büyüktür gerisi mide bulandıran Türk futbolunun katili 2 takımdır🤣🤣🤣
Başakşehir ve Sivas deplasmanlari var 😀1 maç kaybetmesi yeterli fener daha maç kaybetmez
Dakika 7 sara mudahele fred penalti kirmizi kart mac 5 0 biterdi zaten sen ne anlatiyonTeşkilat kurulsa maç 1-0 iken Kaan in elle oynamasına penaltı verilirdi, uzatmalarda Skriniar in suratına vurulan dirseğe penaltı verilirdi 😀 yani sağduyulu arkadaşları bir kenara bırakıyorum ama bazen diyorum ki bu GS liler gerçekten de bizle aynı maçı mı izliyor 😀
Yaaa maçı soruyorum hangi maçta ofsaytı gol verdiler onu söyle.Simdi fener tff baskanini hanimi yapmadi mi diyorsunuz. Bakin ben gsliyim bunu elestirmiyorum. Ali koc guclu bir erkek ve tff baskanini hanimi yapmis. Benimki tespit elestri degil. Keske bizim de bu kadar guclu baskanimiz olsaydi
Fatih tekkesi var dayı senin daha iyi bilmen lazım zamanında herkes çok iyi topçu Fln diyorduAga Ts nin nesi var ki normal şartlarda yenilmez diyosun
Deplasman dediğine bak hele yaa djdjdjdjdBaşakşehir ve Sivas deplasmanlari var 😀
Çatlak bazılarıBizim statta taraftar ile kavga ediyor, geçmişte TS başkanlığı yapıyor ama has FB li mi 😀 kısa ama güzel fıkra
Kupa maçını diyor ama top ayaktan çıktığında fenerbahceli 2 oyuncuda önde. Ve gol kararı doğru. Kural bilmeyen maç izlemesin.Hangi maçtan bahsediyor arkadaş bakayım bende maça
Fenerin attigi gol arkadasim son macta 1 gol atti adamlar zatenYaaa maçı soruyorum hangi maçta ofsaytı gol verdiler onu söyle.
Kardeşim iyi topçu olsa ne olmasa ne td şu anda sahada değilFatih tekkesi var dayı senin daha iyi bilmen lazım zamanında herkes çok iyi topçu Fln diyordu