Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Fenerbahçe - Trabzonspor

vieira4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
484
260
63
Herkesin gordugu ofsayti gol verdiren teskilat kurulmus fener lehine tff icinde. Hal buyken fbye bu macta puan kaybettirirler mi
Teşkilat kurulsa maç 1-0 iken Kaan in elle oynamasına penaltı verilirdi, uzatmalarda Skriniar in suratına vurulan dirseğe penaltı verilirdi 😀 yani sağduyulu arkadaşları bir kenara bırakıyorum ama bazen diyorum ki bu GS liler gerçekten de bizle aynı maçı mı izliyor 😀

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,681
1,925
113
Hangi maçtan bahsediyorsun hemen bakayım fikrimi söyleyeyim
Simdi fener tff baskanini hanimi yapmadi mi diyorsunuz. Bakin ben gsliyim bunu elestirmiyorum. Ali koc guclu bir erkek ve tff baskanini hanimi yapmis. Benimki tespit elestri degil. Keske bizim de bu kadar guclu baskanimiz olsaydi

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,681
1,925
113
Teşkilat kurulsa maç 1-0 iken Kaan in elle oynamasına penaltı verilirdi, uzatmalarda Skriniar in suratına vurulan dirseğe penaltı verilirdi 😀 yani sağduyulu arkadaşları bir kenara bırakıyorum ama bazen diyorum ki bu GS liler gerçekten de bizle aynı maçı mı izliyor 😀
Dakika 7 sara mudahele fred penalti kirmizi kart mac 5 0 biterdi zaten sen ne anlatiyon

Rinkushichi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
435
100
43
Trabzon ya yener yada puan alır . Fatih tekke 2010 2011 şampiyonu kim gösterir . Çıkarır masaya vurur demedi demeyin 😅

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
Simdi fener tff baskanini hanimi yapmadi mi diyorsunuz. Bakin ben gsliyim bunu elestirmiyorum. Ali koc guclu bir erkek ve tff baskanini hanimi yapmis. Benimki tespit elestri degil. Keske bizim de bu kadar guclu baskanimiz olsaydi
Yaaa maçı soruyorum hangi maçta ofsaytı gol verdiler onu söyle.