Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fenerbahce ilk yarı karşılıklı gol zararı cıktı

Dadas30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
609
113
Selamın aleyküm arkadaşlar bir daha oynamam fenerbahce ye igrenc top oynadı 2 k gitti mac sonucu aldım bide 2 ci yarı talisca penaltı kaçırdı gelseydi 3 k gelcekti ama zarar cıktı 2 k 1 k kardayım APtal fenerbahce utanıyorum fenerbahceli olmaktan
Benfika maçını sabırsızlıkla bekliyorum

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,443
3,523
113
Benfika maçını sabırsızlıkla bekliyorum
Fenerbahçe elenicek, Jose Mourinho bız zaten Avrupa takimiyiz dicek taraftar bir iki maç pozisyonunds takılı kalıcak felan tepki yok istifa yok yeni sezonda da Fenerbahçe başarısızlıklarına devam edecek

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,932
22,351
113
Fenerbahçe elenicek, Jose Mourinho bız zaten Avrupa takimiyiz dicek taraftar bir iki maç pozisyonunds takılı kalıcak felan tepki yok istifa yok yeni sezonda da Fenerbahçe başarısızlıklarına devam edecek
Fener kim benficayi geçmek kim fener önce gidip Anadolu takımını yensin her sene hüsran her sene husran

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,443
3,523
113
Fener kim benficayi geçmek kim fener önce gidip Anadolu takımını yensin her sene hüsran her sene husran
Vizyon yok aga vizyon yav Avrupa macinds feyenordu diyorum izledim maçı ulan gurur duydum fenerle bende hiç sevmem ha fenerri profil resmimden anlarsın lan izledim destek verdim için kıpır kıpır oldu lan maç bitti bir anda tribünler küfürlü Galatasaray bestesi ulan ne alakaa bu nasıl bir vizyonsuzluk neyse ya tiksiniyorum su kulübten de ona ait olan herşeydende

Dadas30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
609
113
100 de 80 elenir 100 de 20 geçer turu lakin ben yinede geçmesinden yanayım hiç değilse pusuladaki 400 ü çekerim ama zor

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,574
9,487
113
100 de 80 elenir 100 de 20 geçer turu lakin ben yinede geçmesinden yanayım hiç değilse pusuladaki 400 ü çekerim ama zor
kıcımla güldüm birde ihtimal mi veriyorsun, benfıca 2 maç toplam fenere 8 tane atar tarihi fark beklıyorum benfıcadan evınde 6-0 gibi

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,681
2,593
113
He o e.icimizdeki gavur bunlar.

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,681
2,593
113
kıcımla güldüm birde ihtimal mi veriyorsun, benfıca 2 maç toplam fenere 8 tane atar tarihi fark beklıyorum benfıcadan evınde 6-0 gibi
Doğru Fenerbahçede eli armut topluyor gel Benfica bize 6 tane at biz hiç atamayalım der bekler öyle .azıcık beyninizle yorum yapın ya.6-0 skor deyince benim aklıma tek maç geliyor

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,617
9,071
113
Doğru Fenerbahçede eli armut topluyor gel Benfica bize 6 tane at biz hiç atamayalım der bekler öyle .azıcık beyninizle yorum yapın ya.6-0 skor deyince benim aklıma tek maç geliyor
GAME OVER Gerisini anladı arkadaşlar 😎😎