Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fenerbahce ilk yarı karşılıklı gol zararı cıktı

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,638
3,398
113
Bu kadar bktan oyun olmaz,tarlada gezer gibi geziyo yavşaklar,kim nereye kaçacak kim nerde duracak bunları ben 13-14 yaşında amatördeyken öğretiyolardı, bunlar mevlam kayıra,çok büyük bi süpriz olmazsa gs en az 20-30 puan ayrılır ligden ,her sene üstüne koya koya daha rezil oluyoruz alinin gitmesi lazım

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,561
9,473
113
Doğru Fenerbahçede eli armut topluyor gel Benfica bize 6 tane at biz hiç atamayalım der bekler öyle .azıcık beyninizle yorum yapın ya.6-0 skor deyince benim aklıma tek maç geliyor
ulan sana daha önce demedım mı yorumlarımı alıntılama diye bir daha bir mesajını görürsem hakkımda pek iyi şeyler olmaz

hkmtgnl

hardrock
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,844
1,519
113
Selamın aleyküm arkadaşlar bir daha oynamam fenerbahce ye igrenc top oynadı 2 k gitti mac sonucu aldım bide 2 ci yarı talisca penaltı kaçırdı gelseydi 3 k gelcekti ama zarar cıktı 2 k 1 k kardayım APtal fenerbahce utanıyorum fenerbahceli olmaktan
oo dağıtım gelirmi 20 kişi 500. liste çıkarıyorum

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,423
15,170
113
Selamın aleyküm arkadaşlar bir daha oynamam fenerbahce ye igrenc top oynadı 2 k gitti mac sonucu aldım bide 2 ci yarı talisca penaltı kaçırdı gelseydi 3 k gelcekti ama zarar cıktı 2 k 1 k kardayım APtal fenerbahce utanıyorum fenerbahceli olmaktan
Allah belasini versin bu fenerin her seferinde yatiriyor oynamicam diyorum yine oynuyoruz tek fenere kalmisdim 7k cop etti