Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fenerbahce ilk yarı karşılıklı gol zararı cıktı

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,890
9,310
113
Selamın aleyküm arkadaşlar bir daha oynamam fenerbahce ye igrenc top oynadı 2 k gitti mac sonucu aldım bide 2 ci yarı talisca penaltı kaçırdı gelseydi 3 k gelcekti ama zarar cıktı 2 k 1 k kardayım APtal fenerbahce utanıyorum fenerbahceli olmaktan
Güzel kazanç tebrikler

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,609
9,567
113
makina123 bir dünya markasıdır yazmayı çok özlemişim aylar sonra bir ilk

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,695
1,946
113
Önce papara vardır sonra payco geldi şimdi bu.
Devlet bildiğin birini sözde yakiliyor sonra diğerini kuruyor.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,039
22,478
113
Selamın aleyküm arkadaşlar bir daha oynamam fenerbahce ye igrenc top oynadı 2 k gitti mac sonucu aldım bide 2 ci yarı talisca penaltı kaçırdı gelseydi 3 k gelcekti ama zarar cıktı 2 k 1 k kardayım APtal fenerbahce utanıyorum fenerbahceli olmaktan
Sen 2k zarar edip hirs yapıp bu şekilde oynarsan bak bakalım elinde avucunda para kalıyormu

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,695
1,946
113
Bu hafta fener hariç bütün bankolar geldi
GS, Bayern, Benfica, Liverpool, villereal, botafogo. Net favorilerim hepsi geldi. Al işte 5 oranli kupon...

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,683
2,593
113
Kardeş Siz nasıl Fenerlisiniz Gsliler onursuz olduğu halde bile iki kuruş için takımına sallamiyor.
Biz yensekte yenilsekte beraberede kalsak yıllarca sampiyonda olmasak itin köpeğin içinde başkana kulübe sallamiyoruz .aynı heyecan ve tutkuyla yıllardır hiç maç kaçirmiyoruz.madem takımına guvenmiyosun oynadığın parayı en başta riske ettiğine pişman oluyorsun sende git Gsye oyna onlar Fetö,siyaset eliyle her hafta banko kazanıyor ne de olsa.Gercek Fenerbahçeli adam bı beklenti olmadanda sever takımını.bu Devran boyle devam etmeyecek siyaset el değiştirmediği müddetçe Aziz Yıldırım gelse ne bok yiyecek adamı içeri tıktılar zamanında kumpas kutup fetoyle GS el ele verip şimdiki hükümetle.zaten yeterince düşman var bı de siz çıkıyorsunuz ofkeleniyorum