Usta sen git şu sen ensesine şaplak attığın hikayeyi bida anlat dinleyekbi kişide gelip demıyor ki al makina şu parayı aç rollü katla dağıt
Usta sen git şu sen ensesine şaplak attığın hikayeyi bida anlat dinleyekbi kişide gelip demıyor ki al makina şu parayı aç rollü katla dağıt
Kötü deneme geri gitbi kişide gelip demıyor ki al makina şu parayı aç rollü katla dağıt
Güzel kazanç tebriklerSelamın aleyküm arkadaşlar bir daha oynamam fenerbahce ye igrenc top oynadı 2 k gitti mac sonucu aldım bide 2 ci yarı talisca penaltı kaçırdı gelseydi 3 k gelcekti ama zarar cıktı 2 k 1 k kardayım APtal fenerbahce utanıyorum fenerbahceli olmaktan
Paratim cok para kesiyor kanka mantıklı olmak lazım 😂😂Havale mi eyvah tufan eyvahhhh
Bunu düşündüğüne göre bizim sponsorluk anlaşması suya düştüParatim cok para kesiyor kanka mantıklı olmak lazım 😂😂
Birseyler dusunuyorum kanka senin icin az da olsa kalp kırmak istemiyorum cekim gelsinBunu düşündüğüne göre bizim sponsorluk anlaşması suya düştü
Psikolog noldu kankamakina123 bir dünya markasıdır yazmayı çok özlemişim aylar sonra bir ilk
Sende derinsin reis anlaşılanÖnce papara vardır sonra payco geldi şimdi bu.
Devlet bildiğin birini sözde yakiliyor sonra diğerini kuruyor.
saol kanka gece uzun ciddiBirseyler dusunuyorum kanka senin icin az da olsa kalp kırmak istemiyorum cekim gelsin
O az önce 27.5k kazandı 31 oran 21 oran 21 oran 3 maç bildi@Leoisa18 sanada bir dahaki sefere söz
Canın sağolsun böyle dedin ya peşini bırakmam artık benimsin tadıc 😍@Leoisa18 sanada bir dahaki sefere söz
Sen 2k zarar edip hirs yapıp bu şekilde oynarsan bak bakalım elinde avucunda para kalıyormuSelamın aleyküm arkadaşlar bir daha oynamam fenerbahce ye igrenc top oynadı 2 k gitti mac sonucu aldım bide 2 ci yarı talisca penaltı kaçırdı gelseydi 3 k gelcekti ama zarar cıktı 2 k 1 k kardayım APtal fenerbahce utanıyorum fenerbahceli olmaktan
AhahahahahahO az önce 27.5k kazandı 31 oran 21 oran 21 oran 3 maç bildi
Ahahahahahah
Kardeş Siz nasıl Fenerlisiniz Gsliler onursuz olduğu halde bile iki kuruş için takımına sallamiyor.Selamın aleyküm arkadaşlar bir daha oynamam fenerbahce ye igrenc top oynadı 2 k gitti mac sonucu aldım bide 2 ci yarı talisca penaltı kaçırdı gelseydi 3 k gelcekti ama zarar cıktı 2 k 1 k kardayım APtal fenerbahce utanıyorum fenerbahceli olmaktan