- 4,680
- 2,593
- 113
Armut ağacı😀Bosvsr kardesım sen onları meyve veren agac taslanırmıs
Armut ağacı😀Bosvsr kardesım sen onları meyve veren agac taslanırmıs
Burda para kazanırsa dusmanın cogalır ama ben ole degılım@Erhan2121 tamam dost hırs yapmıyorum gerçekten haklısın
Ben 2milyon kaybettim hirs yapip deme ama ben kendi paramlan oynamıyorum biraz yüklü miktarlar tuttur iste o zman dediklerimi anlarsin@Erhan2121 tamam dost hırs yapmıyorum gerçekten haklısın
Burda para kazanırsa dusmanın cogalır ama ben ole degılım
Bu everymatrix de havale çekimi çok sıkıntı bişey valla diğerleri otomatik cüzdanHoliganbetin finans birimi uyuyor galiba @JoeQuanqa
Pişman oldum gerçekten nerden bilirim boyle olcagınıBu everymatrix de havale çekimi çok sıkıntı bişey valla diğerleri otomatik cüzdan
Şimdi yaz de ki isaya rol bakiyesi diye 2 dkka sonra banka bildirimiHoliganbetin finans birimi uyuyor galiba @JoeQuanqa
Aman nasiptir belki erken gelse kaybedecektin bilmezsinPişman oldum gerçekten nerden bilirim boyle olcagını
Tabi canım tabiAman nasiptir belki erken gelse kaybedecektin bilmezsin
Benfika maçını sabırsızlıkla bekliyorumSelamın aleyküm arkadaşlar bir daha oynamam fenerbahce ye igrenc top oynadı 2 k gitti mac sonucu aldım bide 2 ci yarı talisca penaltı kaçırdı gelseydi 3 k gelcekti ama zarar cıktı 2 k 1 k kardayım APtal fenerbahce utanıyorum fenerbahceli olmaktan
Fenerbahçe elenicek, Jose Mourinho bız zaten Avrupa takimiyiz dicek taraftar bir iki maç pozisyonunds takılı kalıcak felan tepki yok istifa yok yeni sezonda da Fenerbahçe başarısızlıklarına devam edecekBenfika maçını sabırsızlıkla bekliyorum
Fener kim benficayi geçmek kim fener önce gidip Anadolu takımını yensin her sene hüsran her sene husranFenerbahçe elenicek, Jose Mourinho bız zaten Avrupa takimiyiz dicek taraftar bir iki maç pozisyonunds takılı kalıcak felan tepki yok istifa yok yeni sezonda da Fenerbahçe başarısızlıklarına devam edecek
Vizyon yok aga vizyon yav Avrupa macinds feyenordu diyorum izledim maçı ulan gurur duydum fenerle bende hiç sevmem ha fenerri profil resmimden anlarsın lan izledim destek verdim için kıpır kıpır oldu lan maç bitti bir anda tribünler küfürlü Galatasaray bestesi ulan ne alakaa bu nasıl bir vizyonsuzluk neyse ya tiksiniyorum su kulübten de ona ait olan herşeydendeFener kim benficayi geçmek kim fener önce gidip Anadolu takımını yensin her sene hüsran her sene husran
100 de 80 elenir 100 de 20 geçer turu lakin ben yinede geçmesinden yanayım hiç değilse pusuladaki 400 ü çekerim ama zorFenerbahçe elenicek, Jose Mourinho bız zaten Avrupa takimiyiz dicek taraftar bir iki maç pozisyonunds takılı kalıcak felan tepki yok istifa yok yeni sezonda da Fenerbahçe başarısızlıklarına devam edecek
kıcımla güldüm birde ihtimal mi veriyorsun, benfıca 2 maç toplam fenere 8 tane atar tarihi fark beklıyorum benfıcadan evınde 6-0 gibi100 de 80 elenir 100 de 20 geçer turu lakin ben yinede geçmesinden yanayım hiç değilse pusuladaki 400 ü çekerim ama zor
Yok o kadarda değil fenerbahçe o kadar fark yemezkıcımla güldüm birde ihtimal mi veriyorsun, benfıca 2 maç toplam fenere 8 tane atar tarihi fark beklıyorum benfıcadan evınde 6-0 gibi
He o e.icimizdeki gavur bunlar.Fenerbahçe elenicek, Jose Mourinho bız zaten Avrupa takimiyiz dicek taraftar bir iki maç pozisyonunds takılı kalıcak felan tepki yok istifa yok yeni sezonda da Fenerbahçe başarısızlıklarına devam edecek
Doğru Fenerbahçede eli armut topluyor gel Benfica bize 6 tane at biz hiç atamayalım der bekler öyle .azıcık beyninizle yorum yapın ya.6-0 skor deyince benim aklıma tek maç geliyorkıcımla güldüm birde ihtimal mi veriyorsun, benfıca 2 maç toplam fenere 8 tane atar tarihi fark beklıyorum benfıcadan evınde 6-0 gibi
GAME OVER Gerisini anladı arkadaşlar 😎😎Doğru Fenerbahçede eli armut topluyor gel Benfica bize 6 tane at biz hiç atamayalım der bekler öyle .azıcık beyninizle yorum yapın ya.6-0 skor deyince benim aklıma tek maç geliyor