- 12,760
- 6,056
- 113
Kral bi dk bak bsey atcam burayaBu antep evinde bu kadar iyimiymiş bu nasıl bi istikrar şuraya bak evinde yediği gole bak
Kral bi dk bak bsey atcam burayaBu antep evinde bu kadar iyimiymiş bu nasıl bi istikrar şuraya bak evinde yediği gole bak
At dostKral bi dk bak bsey atcam buraya
Valla bende para yok diye bakmadım bende bunlara bakarak oynuyorum ben şu maça iy antep gol denerdim veya iy 1 büyük ihtimal rastgele yazmış heralde northe ama tabi fener 2.5 üst olması mucize bişe değil
Yok dedim ona ben fenerliym oyle yada boyle oyle oynarim dediValla bende para yok diye bakmadım bende bunlara bakarak oynuyorum ben şu maça iy antep gol denerdim veya iy 1 büyük ihtimal rastgele yazmış heralde northe ama tabi fener 2.5 üst olması mucize bişe değil
Ya onu oynıcana gider antep herhangibi bişey oynarım şöyle fix 3 oranın altına düşmemYok dedim ona ben fenerliym oyle yada boyle oyle oynarim dedi
Keske 325 i bassaaydim bende ah ulan ah yaYa onu oynıcana gider antep herhangibi bişey oynarım şöyle fix 3 oranın altına düşmem
Boşver belkide öyle gelmicekti 16dk atcaklardı nasip bu işlerKeske 325 i bassaaydim bende ah ulan ah ya
Aynen kral su bizim konu acilsada gecsek yaBoşver belkide öyle gelmicekti 16dk atcaklardı nasip bu işler
Bende 5dk önce fark ettim gene günlük rutin yapmışlar açar @Daimon dstumuzAynen kral su bizim konu acilsada gecsek ya
1 1Bende 5dk önce fark ettim gene günlük rutin yapmışlar açar @Daimon dstumuz
Eliyle almış talisca
riskli şuanda evet bolşansFener bizi patlatacak galiba