- 21,188
- 13,816
- 113
3 5 maçı analiz ettim para yoktu deli oranı vardı hepsi geldi be eğer bir takıma 2.80 veriyorsa o takım muhakkak alıyor örnek samsunŞu penaltıyı bize verseler varya bunda ne var derlerdi
3 5 maçı analiz ettim para yoktu deli oranı vardı hepsi geldi be eğer bir takıma 2.80 veriyorsa o takım muhakkak alıyor örnek samsunŞu penaltıyı bize verseler varya bunda ne var derlerdi
Benim kupon gelir 2 k kar yeter😀Fener'e 1.40 dan 02ç attım 5k yatarsa s.belani fener🤣 fanatik cimbomluyum bu arada😀
Şampiyonluktan koparmazlar bu haftalarda diye düşündüm ama doğrumu ettik bilmiyorum
Beni dinlesen zengindin fb maç mı verir bak 1 3 olduYuru be menerim sampiyon hahahahah
Kral mac buram buram sike kokuyor maljm takkm neyse bosverBeni dinlesen zengindin fb maç mı verir bak 1 3 oldu
Vere vere verceni verdi daha ne versin dost zaten kayseride şansını bitirdiBeni dinlesen zengindin fb maç mı verir bak 1 3 oldu
1 0 iken dedim dost fb 1.5 üst 2.50 oranı vardır en kötü 700 e 1800 en kötüVere vere verceni verdi daha ne versin dost zaten kayseride şansını bitirdi
Tebrikler dostNe güzel ligsin sen be her türlü tahmin edilebilir şike var 😂
Sağ ol kral Samsun maçı 2-2 bitebilirTebrikler dost
Bitmez oran şikesi analizi yaptım 2.80 oran yatmaz dost böyle biterSağ ol kral Samsun maçı 2-2 bitebilir
Porto maçında da var oran şikesiSağ ol kral Samsun maçı 2-2 bitebilir
50 tl ye nasil bir kupon yaptin da 87k veriyor kral merak ettimAllah kahretsin uzun zamandır nesineye girmedim için de 50 lira.unutmusum keşke kuponu burada oynasaydım 87k veriyordu
hepsi geldikg var ms2,5 üst / 8,5üst korner / 4,5 üst sarı kart / 9,5 üst isabetli şut
Kanka fb maç öncesinden bildim 1/2 samsun ms 2 frankfurt iy 1 monaco iy 1 1 2 tane daha vardı aklıma gelmedi50 tl ye nasil bir kupon yaptin da 87k veriyor kral merak ettim
Beni dinleyen kasayı doldurdi