- 4,693
- 4,581
- 113
Dzeko devam ederse imkansız 😂 en nesyri osayi girse degisebilirriskli şuanda evet bolşans
Dzeko devam ederse imkansız 😂 en nesyri osayi girse degisebilirriskli şuanda evet bolşans
Dzeko tam hınzıl harcadıklarını gördün demek en nesryi de fark etmezde hızlı oyuncu lazım maxim sakatmışDzeko devam ederse imkansız 😂 en nesyri osayi girse degisebilir
Olağan kadroda en nesyri dedim kral yoksa ikiside bes para edecek forvetler değilDzeko tam hınzıl harcadıklarını gördün demek en nesryi de fark etmezde hızlı oyuncu lazım maxim sakatmış
sarı kart ilk yarıdan gelmiş bu ne aga ilk yarı 5 kart nekg var ms2,5 üst / 8,5üst korner / 4,5 üst sarı kart / 9,5 üst isabetli şut
PenaltıFener'e 1.40 dan 02ç attım 5k yatarsa s.belani fener🤣 fanatik cimbomluyum bu arada😀
Şampiyonluktan koparmazlar bu haftalarda diye düşündüm ama doğrumu ettik bilmiyorum
Ayarlı maç 1/2 ne dediysem o @JoeQuanqaYok dedim ona ben fenerliym oyle yada boyle oyle oynarim dedi
Şu penaltıyı bize verseler varya bunda ne var derlerdiAyarlı maç 1/2 ne dediysem o @JoeQuanqa