- 21,167
- 13,804
- 113
Tebrikler dostum kazandığını görmek mutlu etti beniBuyuksun antepppEkli dosyayı görüntüle 774916
Tebrikler dostum kazandığını görmek mutlu etti beniBuyuksun antepppEkli dosyayı görüntüle 774916
Usta 1-1 görünce fener sandık kalbimize iniyordu
Nerde o eskidendi o günlerFb puan kaybederse istanbula inemez ucak bugun basarlar havaalqnini
Büyük risk güzel kazanç tebriklerBuyuksun antepppEkli dosyayı görüntüle 774916
Gfb satilik reis paraya susuyolarNerde o eskidendi o günler
fener top oynamıyoki valla bak son 3-4 maçına bak bodrum maçı fiyasko kaleci yoktuFb puan kaybederse istanbula inemez ucak bugun basarlar havaalqnini
Surda cebime para girdigiginde hatrlayacagim ilk adamsinTebrikler dostum kazandığını görmek mutlu etti beni
İnanılmaz acemilik fabriVallaha 325 tl vardi 125 i bastim 200 ilk yari antep alir 6 orandi basamadim gittim baska yere bassana be kardesim antebime
Antep 10 kisi kalablir skinti bi ansa doner macfener top oynamıyoki valla bak son 3-4 maçına bak bodrum maçı fiyasko kaleci yoktu
Estağfurullah dostSurda cebime para girdigiginde hatrlayacagim ilk adamsin
Yıllardır tribundeyim ben gfb olarak yıllarımızı verdik ama bu sene bu tribun hiçbirşeyde yok ne bağırabiliyorlar nede tepki verebiliyorlarGfb satilik reis paraya susuyolar
Antep 9 kişi kalsın fener yine çeviremez geçen hafta bitti bu işAntep 10 kisi kalablir skinti bi ansa doner mac
Kazlowski gibi adamı başakşehir maçında hakem yedi ama bu maçta baya sert karşılıklı kırmızı bile olabilcek maçta hakeme bağlıAntep 10 kisi kalablir skinti bi ansa doner mac
Çok zorParası olan fb alira.bassin
Zengin qdam gelyor oturuyor abi ne bagirmasiYıllardır tribundeyim ben gfb olarak yıllarımızı verdik ama bu sene bu tribun hiçbirşeyde yok ne bağırabiliyorlar nede tepki verebiliyorlar
Akli olan 1.80 antep 1.5 ust allahin bizlere hediyesiKazlowski gibi adamı başakşehir maçında hakem yedi ama bu maçta baya sert karşılıklı kırmızı bile olabilcek maçta hakeme bağlı
Redkit1990 boş konuşmazÇok zor