- 21,151
- 13,797
- 113
Aman dost bulaşma bu maçaAkli olan 1.80 antep 1.5 ust allahin bizlere hediyesi
Aman dost bulaşma bu maçaAkli olan 1.80 antep 1.5 ust allahin bizlere hediyesi
Tövbe yarabbi 😀Akli olan 1.80 antep 1.5 ust allahin bizlere hediyesi
Okul açıktan bahsediyorum nerde o eski tribün zamanında aziz yıldırım yaptı aynısını şimdide ali koç yapıyor koltuklara yapıştılar aziz yıldırım bundan bin kat iyidi yine tarihin en kötü başkanıZengin qdam gelyor oturuyor abi ne bagirmasi
Gorursun abi 1.80 bedavaTövbe yarabbi 😀
Ali Koç aziz in tırnağı olamaz bu arada Galatasaray liyimOkul açıktan bahsediyorum nerde o eski tribün zamanında aziz yıldırım yaptı aynısını şimdide ali koç yapıyor koltuklara yapıştılar aziz yıldırım bundan bin kat iyidi yine tarihin en kötü başkanı
Abi bu baskan baska herhangi bir klupte olsa coktan taraftar indirmisti asagiya. Ama sizin trubune yediriryor parayi herkes susuyorOkul açıktan bahsediyorum nerde o eski tribün zamanında aziz yıldırım yaptı aynısını şimdide ali koç yapıyor koltuklara yapıştılar aziz yıldırım bundan bin kat iyidi yine tarihin en kötü başkanı
Allah ı karıştırmasan iyiydi umarı umarım inşallah inşallah maşallah maşallah ben bi köşeye gidip dua ediyimGorursun abi 1.80 bedava
Abi 100 200 bini olan suna 1.92 oldu oran antep 1.5 ust ya hediye vallaAntep 2yi atar ilk yarı
PuhahahaAllah ı karıştırmasan iyiydi umarı umarım inşallah inşallah maşallah maşallah ben bi köşeye gidip dua ediyim
Kalbimiz temizAllah ı karıştırmasan iyiydi umarı umarım inşallah inşallah maşallah maşallah ben bi köşeye gidip dua ediyim
Dost aman fb 1.5 üst bankoAbi 100 200 bini olan suna 1.92 oldu oran antep 1.5 ust ya hediye valla
Hayatta oynamam abi ben 700umu cekim 3 paket sigara alim gerisi onemsiz hahahaDost aman fb 1.5 üst banko
Şöyle bi 2-0 peşine 3-0 felan olucakmış gibi duruyorda antep in nefesi yetecekmi kiHayatta oynamam abi ben 700umu cekim 3 paket sigara alim gerisi onemsiz hahaha
Bence zorFener çevirirmi beyler
Agzin bal yesin beŞöyle bi 2-0 peşine 3-0 felan olucakmış gibi duruyorda antep in nefesi yetecekmi ki
Bencede ama iyi oranı varBence zor
Bu antep evinde bu kadar iyimiymiş bu nasıl bi istikrar şuraya bak evinde yediği gole bakAgzin bal yesin be