- 13,418
- 8,912
- 113
AHshhsshhahaha dur abi burda şey etmeyelim o işleriSen banyoda karıyla mıncıklaşırken biz senin gıybetini yapıyoduk![]()
AHshhsshhahaha dur abi burda şey etmeyelim o işleriSen banyoda karıyla mıncıklaşırken biz senin gıybetini yapıyoduk![]()
Kaptan 2. Maç başlıyo.Beyler zehirli oku fırlamayın
YASAKLI KELIMELER
Bol Sans
Inşallah
Umarım Kazanırsın
Maşallah
Gelsin Artık
İSTENEN KELİMELER
Hayatta tutmaz
Sen bu işi bilmiyorsun
Bunlar gol falan atamaz
Sen gerçekten bu kuponu mu oynadın
Zayıf kupon
Vs...
Ekli dosyayı görüntüle 86618
Suna noldu suna hala tık yok sende . Konuşma benimle !!!!AHshhsshhahaha dur abi burda şey etmeyelim o işleri![]()
Telefon numaranı bir kağıda yazıp ara beni yala beni yazıp yarın kapısının altından atmazsam adam değilim Barış abiSuna noldu suna hala tık yok sende . Konuşma benimle !!!!
yala beni yazmana gerek yok ara beni yaz yolla yala kısmını ben telefonda tahrik edici ses tonuyla söylerim . Hem sen nası konuşuyosun yengen hakkındaTelefon numaranı bir kağıda yazıp ara beni yala beni yazıp yarın kapısının altından atmazsam adam değilim Barış abi![]()
Gençliğime cahilliğime ver abi sen affetyala beni yazmana gerek yok ara beni yaz yolla yala kısmını ben telefonda tahrik edici ses tonuyla söylerim . Hem sen nası konuşuyosun yengen hakkında![]()
O niyeymiş 😄Mesajını düzenlede Evo abin yemesin seni şimdi @Guerra06
Jeton düşmüşO niyeymiş 😄
AhahhdhshahsshJeton düşmüştebrik ederim jeton id yazıyorum
40a kadar gol gelmezse çok rahat yatarPlate başladı golsüz bir İy bekliyoruz![]()
AminPlate başladı golsüz bir İy bekliyoruz![]()
Kaçacakpenaltı
Katılıyorumpenaltı