- 128,913
- 178,116
- 113
guarani attı penaltıdan yanlışlık var pozisyona bir daha bakılsın
attı olm attı bırakın bu ters totem ayaklarını , o değilde bu evo bıraksın artık bu işi bilmiyo işte bilmiyoKaçacak
Senin yaşar dediğin 1 hafta yaşiyoguarani attı penaltıdan yanlışlık var pozisyona bir daha bakılsın
Sen olayı bambaşka boyuta taşıdın abiattı olm attı bırakın bu ters totem ayaklarını , o değilde bu evo bıraksın artık bu işi bilmiyo işte bilmiyo
Iptal edildi golGOAL 1-0
Club Guarani
Keşke öyle olsaydı beIptal edildi gol
Olm biz fiber internetle takılıyoruz ama sen heralde hala tüplü monitörlü bilgisayardan falan takip ediyosun gol olduktan 10 dakka sonra yazıyon gol diyeGOAL 1-0
Club Guarani
Kanka sen eye seviniyordum gole sevinmiş gibi bir halin var o yu a yi uzatmışsınGoooooooaaaaaaaal 1-0
Sahadan stili çaktırmaOlm biz fiber internetle takılıyoruz ama sen heralde hala tüplü monitörlü bilgisayardan falan takip ediyosun gol olduktan 10 dakka sonra yazıyon gol diye![]()
Alt oynamadın mı sen , sana inat olsun diye yapıyodumKanka sen eye seviniyordum gole sevinmiş gibi bir halin var o yu a yi uzatmışsın![]()
30 dk sonra buralar dutluk olacak beylerAlt oynamadın mı sen , sana inat olsun diye yapıyodum![]()
Here öyleli diyorsun tamam o zamanAlt oynamadın mı sen , sana inat olsun diye yapıyodum![]()