Ganilosta ulasalım kaybolma tekniklerini öğretsin sanaYok la 8inde içirecek banaSabah 10 da yanımda ne halt edicem bilmiyorum vallaha
![]()
Ganilosta ulasalım kaybolma tekniklerini öğretsin sanaYok la 8inde içirecek banaSabah 10 da yanımda ne halt edicem bilmiyorum vallaha
![]()
AHahahhahshahahaa sesli güldüm Evo6 bakın 6 dedi New York un gol sayısı olacak ayriyeten bana gereken gol sayısıydı kuponu attığımda anladiniz di mi aradaki bağlantıyı![]()
Ayriyeten bugün ayın 6 si olaylara bakAyın 6sı olmus yarın Hatun eliyle içirtir sana6 dal ayın 6sı ankara 06 baskada bir şey demiyorum
Tesadüf olamaz6 bakın 6 dedi New York un gol sayısı olacak ayriyeten bana gereken gol sayısıydı kuponu attığımda anladiniz di mi aradaki bağlantıyı![]()
Bunlar akacak gibi 6 diyordum 6 yi da geçecek gibiler2-2 oldu![]()
Bence 2.yarı tıkanırBunlar akacak gibi 6 diyordum 6 yi da geçecek gibiler
Önemli değil seni ararım işletirim helallesiriz@evolaydis senin çoğu konuna katılıp konunu b*k ediyorum ama helal et hakkını eğlenceli geçiyor senin konular![]()
@Erosus geçen beni arayıp işlettiğinde konuşan Evo muydu yoksa Aman Tanrım bayılırımÖnemli değil seni ararım işletirim helallesiriz![]()
Şaka yapıosun bendim ya o seni işleten ooo sen hepten iptal olmuşsun konferans yapmıştım ya sana mesaj atmıştım bonus tanımlaması yapicam diye@Erosus geçen beni arayıp işlettiğinde konuşan Evo muydu yoksa Aman Tanrım bayılırım![]()
Sen ciddi olamazsın Evo ahahahahahahahŞaka yapıosun bendim ya o seni işleten ooo sen hepten iptal olmuşsun konferans yapmıştım ya sana mesaj atmıştım bonus tanımlaması yapicam diye![]()
Alkol içecek parayıda bulmuş çıplağa bakSen ciddi olamazsın Evo ahahahahahahahO gün kafam trilyondu öyle bir konuştun ki yemin ederim destek ekibi sandım sen miydin o ahahahhaah
![]()
Tabii ki cagrimerkezitecrubem var 4 sene bırak ta olsun o kadarSen ciddi olamazsın Evo ahahahahahahahO gün kafam trilyondu öyle bir konuştun ki yemin ederim destek ekibi sandım sen miydin o ahahahhaah
![]()
Seni canı gönülden tebrik ediyorum şu anda hakkaten taktir ettimTabii ki cagrimerkezitecrubem var 4 sene bırak ta olsun o kadar![]()
Sağol kardeşimSeni canı gönülden tebrik ediyorum şu anda hakkaten taktir ettimÖyle bi hitap vurgu tonlamayla konuştu ki adam yeminlen inanmayanı döverlerdi
![]()
Sen banyoda karıyla mıncıklaşırken biz senin gıybetini yapıyoduk@Erosus geçen beni arayıp işlettiğinde konuşan Evo muydu yoksa Aman Tanrım bayılırım![]()