- 13,418
- 8,912
- 113
2-0 oldu tüh neyse son maçtan yatıcan zaten Evo 
Olacak ıs deıl beaGOAL 2-0
Club Guarani
Kanka başlayacak maçlara bi kupon yapsana bana.Beyler zehirli oku fırlamayın
YASAKLI KELIMELER
Bol Sans
Inşallah
Umarım Kazanırsın
Maşallah
Gelsin Artık
İSTENEN KELİMELER
Hayatta tutmaz
Sen bu işi bilmiyorsun
Bunlar gol falan atamaz
Sen gerçekten bu kuponu mu oynadın
Zayıf kupon
Vs...
Ekli dosyayı görüntüle 86618
Sırf bızı yormak ıcın uzattılar lose olacagı asıkar beaEvet beyler artık Brezilya yolculuğu mecbur oldu Paraguay da çok az kaldık sağolsunlar bizi fazla sevmediler galiba erkenden yolcu ettiler son 12 dakikalık ihtiyaç molası verelim ondan sonra Brezilya ninCoritiba sınırları içine görücez ve son molamızı 02:45 te Parananse topraklarına girerken vericez ve 03:30 03:35 gibi buradan da ayrılacağız iyi ihtiyaç gör neler bu arada ilk çaylar şirketimizin ikramıdır afiyet olsun![]()
Küçüklüğümden beri hostes fantazim vardır şöyle konuşup durma uçağa binesim geliyorEvet beyler artık Brezilya yolculuğu mecbur oldu Paraguay da çok az kaldık sağolsunlar bizi fazla sevmediler galiba erkenden yolcu ettiler son 12 dakikalık ihtiyaç molası verelim ondan sonra Brezilya ninCoritiba sınırları içine görücez ve son molamızı 02:45 te Parananse topraklarına girerken vericez ve 03:30 03:35 gibi buradan da ayrılacağız iyi ihtiyaç gör neler bu arada ilk çaylar şirketimizin ikramıdır afiyet olsun![]()
Laciverte boya reis bu sefer değişiklik olsunGuarani 2-0 buda gelmiş orti son maç gelmez diyorum şimdiden kırmızıya boyasak mı ne yapsak![]()
Amacları mod uyumasınGuarani 2-0 buda gelmiş orti son maç gelmez diyorum şimdiden kırmızıya boyasak mı ne yapsak![]()
Kanka biraz bekleyelim derimGuarani 2-0 buda gelmiş orti son maç gelmez diyorum şimdiden kırmızıya boyasak mı ne yapsak![]()
Kanka bu otobüs hatlar karıştı galibaKüçüklüğümden beri hostes fantazim vardır şöyle konuşup durma uçağa binesim geliyor![]()
Kupon gelmez isllh bende böyle halay çekerim.Kanka bu otobüs hatlar karıştı galiba![]()
Ağzında sigara olan beyaz takım elbiseli @ShellacKupon gelmez isllh bende böyle halay çekerim.
Fazla umutlanmamak gerekKupon gelmez isllh bende böyle halay çekerim.
Saint. Louis- iy. 1,5 üstKanka başlayacak maçlara bi kupon yapsana bana.
Tutmayan cinsinden olsun
Tamam.kanka tutmasın diye oynuyoz zaten.Saint. Louis- iy. 1,5 üst
Coritiba 2,5 üst
Ama tutmaz bu kupon sonra bana deme niye tutmadı diye