- 7,445
- 8,076
- 113
Valla zamanında 15 bin TL ye yaptım 21 gün yine gittikZaten 6 ay askerlik yapılmaz Doğru söylüyorsun Ben 18 ay yaptım
Valla zamanında 15 bin TL ye yaptım 21 gün yine gittikZaten 6 ay askerlik yapılmaz Doğru söylüyorsun Ben 18 ay yaptım
Enişte senin isim soy isim nedirMevzu çıktı şimdi piyasaya berdusla benim soyismim aynıymış aq 😂😂 1-2 ay evvel de Lazistan para dağıtıyordu mülayimin orda da takip edenlerden birinin soyadı benle aynı çıktı
Ben de İban yazınca dm den sohbetim olmayan adamsa silerim bilgileri para geldikten sonra
Lazistanda o zaman sildim arkadan diğeri yazmış dmden şazistana bakıyor soyisim aynı mülayim e sordu ona göndermedi parayı
Mülayim enişte tenezzül etmez öyle şeylere denk gelmiştir deyince gönderdi diğer çocuğa parayı
Ya aq insan da biraz bakar kaç zamandır buradayız böyle boş şeylere tenezzül edecek insan mıyım başkan daimon shellac hepsiyle iyi aramız multi açıp rollerde aynı anda sayıcam da para almaya calısacam
TekEnişte senin isim soy isim nedir
Çamur at izi kalsın muhabbeti olmuş. Forumun en sevilenleri arasındayken birden hedef haline geldin enişte. Herkes açığını arıyor 😁 ama sorun şu ki açığın yokMevzu çıktı şimdi piyasaya berdusla benim soyismim aynıymış aq 😂😂 1-2 ay evvel de Lazistan para dağıtıyordu mülayimin orda da takip edenlerden birinin soyadı benle aynı çıktı
Ben de İban yazınca dm den sohbetim olmayan adamsa silerim bilgileri para geldikten sonra
Lazistanda o zaman sildim arkadan diğeri yazmış dmden şazistana bakıyor soyisim aynı mülayim e sordu ona göndermedi parayı
Mülayim enişte tenezzül etmez öyle şeylere denk gelmiştir deyince gönderdi diğer çocuğa parayı
Ya aq insan da biraz bakar kaç zamandır buradayız böyle boş şeylere tenezzül edecek insan mıyım başkan daimon shellac hepsiyle iyi aramız multi açıp rollerde aynı anda sayıcam da para almaya calısacam
Yılbaşında iki katı olur paranı sorgulamadim bu aradabana farketmez tutar var paramız
Sende tassak gecseydin kızlık soyismim diye ya kanka burda kız hesapları kullananlar var aq boşver salla loMevzu çıktı şimdi piyasaya berdusla benim soyismim aynıymış aq 😂😂 1-2 ay evvel de Lazistan para dağıtıyordu mülayimin orda da takip edenlerden birinin soyadı benle aynı çıktı
15 ay askerlik yaptım Astek vardı dövüyordum kaçtı sabahın köründe odaya Bölük komutanına şikayet etti disiplin ceza aldım 3 ayValla zamanında 15 bin TL ye yaptım 21 gün yine gittik
Yok ya Lazistan tanımıyorum seni niye o hataya düştüMevzu çıktı şimdi piyasaya berdusla benim soyismim aynıymış aq 😂😂 1-2 ay evvel de Lazistan para dağıtıyordu mülayimin orda da takip edenlerden birinin soyadı benle aynı çıktı
Seni çözemedim Muro başkan dewamke 😀15 ay askerlik yaptım Astek vardı dövüyordum kaçtı sabahın köründe odaya Bölük komutanına şikayet etti disiplin ceza aldım 3 ay
Aq bizim konuşmamıza bakar insan kıyasladıkları adamlara bak yerin dibine girdim 😁😁😁Sende tassak gecseydin kızlık soyismim diye ya kanka burda kız hesapları kullananlar var aq boşver salla lo
Şuan kaç parayarın pazartesi gideceğim bakalım zam almadan yatırırsak 300 ne ala
İban attıktan sonra sildim ya ibanı ismi dm de hemen arkadan diğeri atmış o atınca bende sildim kıllandı heraldeYok ya Lazistan tanımıyorum seni niye o hataya düştü
DMŞu an 243 bin tl
DMİban attıktan sonra sildim ya ibanı ismi dm de hemen arkadan diğeri atmış o atınca bende sildim kıllandı heralde
250Şuan kaç para
Neyse Allah'tan hakan ile kiyaslamamislar iyi yönden bak 🤣Aq bizim konuşmamıza bakar insan kıyasladıkları adamlara bak yerin dibine girdim 😁😁😁
Enişte senin Gerçekten soyadın ne ? 😃İban attıktan sonra sildim ya ibanı ismi dm de hemen arkadan diğeri atmış o atınca bende sildim kıllandı heralde
Bize yok mu kanka
Kanka o para göndermiyor heyecanlanmaBize yok mu kanka