Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 15K Hedef 45K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,899
25,656
113
Bu Sinan’a gizli sponsor oluyordu berdusla da sinanın arası iyi ordan dedim acaba beni mi karıştırıyorlar diye alakam yok bu yavsakla yazdı zor tutuyorum kendimi diye yazcam konuya ss leri atıcam bilmem ne atsana dedim aq yavsagı ne karı gibi burdan konuşuyon adamsan at görelim bakalım para istemişim ondan güya bu da atmış bana acımış 😂 banlandı gitti 2-3 gün banlanmıstır
Bı dönem baya para dagitmisti burda ama sirazeyi kaybetmiş anlaşılan Sinan'ın gotunu kaldıran da bu zaten sinani ayakcisi gibi kullanıyor at agizli gelip yok hayro şöyle dedi yok hayro böyle dedi diye kafa sıkıyordu bize ne aq herkesin belli dönem şanslı olduğu zamanlar oluyor bizde dünya para dagittik ne yapalım aq tek tek geri mi isteyek milletten garip kafalar yaşıyor bazıları ya

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,165
14,217
113
Bu Sinan’a gizli sponsor oluyordu berdusla da sinanın arası iyi ordan dedim acaba beni mi karıştırıyorlar diye alakam yok bu yavsakla yazdı zor tutuyorum kendimi diye yazcam konuya ss leri atıcam bilmem ne atsana dedim aq yavsagı ne karı gibi burdan konuşuyon adamsan at görelim bakalım para istemişim ondan güya bu da atmış bana acımış 😂 banlandı gitti 2-3 gün banlanmıstır
Bu sana geçen yine sataşmisti sanırsam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...