- 57,905
- 27,996
- 113
Hasta 😄😄😄😄😄😄😄😄Hasta mısın olm sen. Zorla sövdürecen kendine sonunda o olacak
Hasta 😄😄😄😄😄😄😄😄Hasta mısın olm sen. Zorla sövdürecen kendine sonunda o olacak
Ne sağlık raporu git askerliğini yapsanabeyler benım tecil hakkı kalmadı yarın asker şubeye gideceğim bu bedelli olayı için önce sağlık raporu mu götürülüyor
bu kim mk kimi bozuyomuş
Bu kim Ağa ALLAH'IN adına bunu tanıyan numarası falan buna nasıl ulaşırız
Parası çok bedelli yapacak la Muro başkanNe sağlık raporu git askerliğini yapsana
Bı dönem baya para dagitmisti burda ama sirazeyi kaybetmiş anlaşılan Sinan'ın gotunu kaldıran da bu zaten sinani ayakcisi gibi kullanıyor at agizli gelip yok hayro şöyle dedi yok hayro böyle dedi diye kafa sıkıyordu bize ne aq herkesin belli dönem şanslı olduğu zamanlar oluyor bizde dünya para dagittik ne yapalım aq tek tek geri mi isteyek milletten garip kafalar yaşıyor bazıları yaBu Sinan’a gizli sponsor oluyordu berdusla da sinanın arası iyi ordan dedim acaba beni mi karıştırıyorlar diye alakam yok bu yavsakla yazdı zor tutuyorum kendimi diye yazcam konuya ss leri atıcam bilmem ne atsana dedim aq yavsagı ne karı gibi burdan konuşuyon adamsan at görelim bakalım para istemişim ondan güya bu da atmış bana acımış 😂 banlandı gitti 2-3 gün banlanmıstır
Bu sana geçen yine sataşmisti sanırsamBu Sinan’a gizli sponsor oluyordu berdusla da sinanın arası iyi ordan dedim acaba beni mi karıştırıyorlar diye alakam yok bu yavsakla yazdı zor tutuyorum kendimi diye yazcam konuya ss leri atıcam bilmem ne atsana dedim aq yavsagı ne karı gibi burdan konuşuyon adamsan at görelim bakalım para istemişim ondan güya bu da atmış bana acımış 😂 banlandı gitti 2-3 gün banlanmıstır
oğlum sen kumarı bırakalı 3 ay olmuyormuHabertürk spikeri mehmet akif ersoy grup islerine bakiyor kral o gruba gidelim senle biz
parası çok olup olmaması önemli değil sen anladın ne demek istediğiniParası çok bedelli yapacak la Muro başkan
Sağlık raporu yok ya subede bakıyolar yalandan iştebeyler benım tecil hakkı kalmadı yarın asker şubeye gideceğim bu bedelli olayı için önce sağlık raporu mu götürülüyor
Kumar demedikki seks grubu dedik kardesim🤣oğlum sen kumarı bırakalı 3 ay olmuyormu![]()
Ben yoktum adam batmış bir kupon attı 4 200 de başladı Ben bir adım attım 40 bin lira yaptı sabah da aynı şekil başarılı oldu ayağım Uğurlu geliyor 😄@EşrefTEK80 tebrikler kardeşim batıktan çıkıp 2x kar etmişsin yakışır hayırlı sabahlar cümleten![]()
@EşrefTEK80 buna oynamismiydin@EşrefTEK80 Denver Nuggets - Houston Rockets maçında 236.5 alt olma olasılığı yüksek 1.80 oran
Meyve veren ağaç taşlanırEnişte herkese dert olmuşsun valla
Kaybetme psikolojisi herkesin karakterini ortaya çıkarır abiMeyve veren ağaç taşlanır
Neyse titremem var 40 derece sicakta kutupta gibi titryorum kriz geldi gonder gelsinoğlum sen kumarı bırakalı 3 ay olmuyormu![]()
ibanmı göndereyim olur kankacım adamsın hahahaNeyse titremem var 40 derece sicakta kutupta gibi titryorum kriz geldi gonder gelsin
Enişte Bundan sonra benim imayem altına girdin göreyim seninle uğraşsınlar devreye ben gireyim bakayım bir tanesi kalıyor muSelamlar kardeşim göz önünde olunca uğraşıyorlar işte piçler