- 12,905
- 6,106
- 113
Hallolur be eşref derdin parayi dagitmak olsun yeterki tebriklerMesajlari okurken paramiz da geldi.. haydi hayırlı olsun hepimize dostlar. Ödül işi ile uğraşıyoruz şuan bir türlü halledemedik ya
Hallolur be eşref derdin parayi dagitmak olsun yeterki tebriklerMesajlari okurken paramiz da geldi.. haydi hayırlı olsun hepimize dostlar. Ödül işi ile uğraşıyoruz şuan bir türlü halledemedik ya
kesene bereket umarım ödül verdiğin arkadaşlar roll açar bir kaç kişi daha sebeplenir canoMesajlari okurken paramiz da geldi.. haydi hayırlı olsun hepimize dostlar. Ödül işi ile uğraşıyoruz şuan bir türlü halledemedik ya
Ödül kolay o Çocuğun parası gelmemiş hala çocuk canlıya yazıyormuş bir saattirMesajlari okurken paramiz da geldi.. haydi hayırlı olsun hepimize dostlar. Ödül işi ile uğraşıyoruz şuan bir türlü halledemedik ya
Dagitima yardımcı olabilirim istersenMesajlari okurken paramiz da geldi.. haydi hayırlı olsun hepimize dostlar. Ödül işi ile uğraşıyoruz şuan bir türlü halledemedik ya
Bunun seninle bir derdi var bu eski uyemi
TebriklerMesajlari okurken paramiz da geldi.. haydi hayırlı olsun hepimize dostlar. Ödül işi ile uğraşıyoruz şuan bir türlü halledemedik ya
Ben açmam ben biliyorsun beni yemek alcam😄kesene bereket umarım ödül verdiğin arkadaşlar roll açar bir kaç kişi daha sebeplenir cano![]()
Gözün aydın sorunsuz gelmiş Daim olsun hayırlı kazançlar tabi herzamanMesajlari okurken paramiz da geldi.. haydi hayırlı olsun hepimize dostlar. Ödül işi ile uğraşıyoruz şuan bir türlü halledemedik ya
Nasıl halledicen sürekli birileri geliyor konuya aq 🤣Mesajlari okurken paramiz da geldi.. haydi hayırlı olsun hepimize dostlar. Ödül işi ile uğraşıyoruz şuan bir türlü halledemedik ya
Paramız miMesajlari okurken paramiz da geldi.. haydi hayırlı olsun hepimize dostlar. Ödül işi ile uğraşıyoruz şuan bir türlü halledemedik ya
Baba yalan konuşmayı sevmem öğlen 11 gibi çocuk Telefonu açıyor gidip bayılmaya 😄Ben açmam ben biliyorsun beni yemek alcam😄
bu hukumeye 6 ay askerlik yapanın aklını sorgularımNe sağlık raporu git askerliğini yapsana
Mevzu çıktı şimdi piyasaya berdusla benim soyismim aynıymış aq 😂😂 1-2 ay evvel de Lazistan para dağıtıyordu mülayimin orda da takip edenlerden birinin soyadı benle aynı çıktıBu sana geçen yine sataşmisti sanırsam
yarın pazartesi gideceğim bakalım zam almadan yatırırsak 300 ne alaŞubeye git onlar yönlendiriyor önce para yatiriyorsun dekontu götürüp işlemlere başlıyorsun hemen göndermezler
Hukumete degil devlete yapiyorsun kardeşim. Hukumetler gelir gecer sen TURKİYE CUMHURİYETİ askerisin. Allahuuuuekberbu hukumeye 6 ay askerlik yapanın aklını sorgularım
Zaten 6 ay askerlik yapılmaz Doğru söylüyorsun Ben 18 ay yaptımbu hukumeye 6 ay askerlik yapanın aklını sorgularım
Şu an 243 bin tlyarın pazartesi gideceğim bakalım zam almadan yatırırsak 300 ne ala
6 ay askerlikHukumete degil devlete yapiyorsun kardeşim. Hukumetler gelir gecer sen TURKİYE CUMHURİYETİ askerisin. Allahuuuuekber
bana farketmez tutar var paramızŞu an 243 bin tl
Vallahi burada 2 tane 3 tane hesabı olan adamları biliyorum da neyse seni hep tek hesap gördüm enişte bilmiyorum konuşmalardan yakalarım insanıMevzu çıktı şimdi piyasaya berdusla benim soyismim aynıymış aq 😂😂 1-2 ay evvel de Lazistan para dağıtıyordu mülayimin orda da takip edenlerden birinin soyadı benle aynı çıktı
Ben de İban yazınca dm den sohbetim olmayan adamsa silerim bilgileri para geldikten sonra
Lazistanda o zaman sildim arkadan diğeri yazmış dmden şazistana bakıyor soyisim aynı mülayim e sordu ona göndermedi parayı
Mülayim enişte tenezzül etmez öyle şeylere denk gelmiştir deyince gönderdi diğer çocuğa parayı
Ya aq insan da biraz bakar kaç zamandır buradayız böyle boş şeylere tenezzül edecek insan mıyım başkan daimon shellac hepsiyle iyi aramız multi açıp rollerde aynı anda sayıcam da para almaya calısacam