- 46,143
- 12,836
- 113
dmKanka o para göndermiyor heyecanlanma
dmKanka o para göndermiyor heyecanlanma
Gece bayılmışız bende heyecan yaptım şimdi ister istemez 😁Kanka o para göndermiyor heyecanlanma
İşin varsa gidilmez
La açsanıza dm yiNeyse Allah'tan hakan ile kiyaslamamislar iyi yönden bak 🤣
Sana dn yasakLa açsanıza dm yi
Eniste banada actir su dmyi bugun kandil ellerinden operimLa açsanıza dm yi
iş yok para hazırİşin varsa gidilmez
Bir arkadaşın hesabından 500 TL Kripto çekimi verdik 7.52'de 2 saat oldu En kısa sürede gönderilecek diyor bu kadar sürüyor mu ya zlot Enişte sen bilirsin bu KriptoLa açsanıza dm yi
Bugün 2 kişi çekti bana kripto hemen geldi paraBir arkadaşın hesabından 500 TL Kripto çekimi verdik 7.52'de 2 saat oldu En kısa sürede gönderilecek diyor bu kadar sürüyor mu ya zlot Enişte sen bilirsin bu Kripto
Kripto kafalarına göre bazen iki gün bazen saniyelikBir arkadaşın hesabından 500 TL Kripto çekimi verdik 7.52'de 2 saat oldu En kısa sürede gönderilecek diyor bu kadar sürüyor mu ya zlot Enişte sen bilirsin bu Kripto
Marleyin coinler hala askıda mı çözdünüz mü o işi ihtiyarBugün 2 kişi çekti bana kripto hemen geldi para
Yav onu bırak bu talisca ile asensio ne top oynuyo arkadaş yaKanka o para göndermiyor heyecanlanma
Bol şanslar7 dosta ulaştık ödül gonderildi... Gözüme çarpan 3 kişi falan var dostlar emek karşılıksız kalmasın umarım gelir onlara da ulasalim ama hep beraber getirelimEkli dosyayı görüntüle 902572Ekli dosyayı görüntüle 902572
Bol Şansın olsun Eşref7 dosta ulaştık ödül gonderildi... Gözüme çarpan 3 kişi falan var dostlar emek karşılıksız kalmasın umarım gelir onlara da ulasalim ama hep beraber getirelimEkli dosyayı görüntüle 902572Ekli dosyayı görüntüle 902572
Eşref kardeş 24 saati devirmeyi mi planlıyosun bol şans7 dosta ulaştık ödül gonderildi... Gözüme çarpan 3 kişi falan var dostlar emek karşılıksız kalmasın umarım gelir onlara da ulasalim ama hep beraber getirelimEkli dosyayı görüntüle 902572Ekli dosyayı görüntüle 902572
Yok o gitti onun üstüne 20 tane işlem yaptıkMarleyin coinler hala askıda mı çözdünüz mü o işi ihtiyar
Bol sans kral7 dosta ulaştık ödül gonderildi... Gözüme çarpan 3 kişi falan var dostlar emek karşılıksız kalmasın umarım gelir onlara da ulasalim ama hep beraber getirelimEkli dosyayı görüntüle 902572Ekli dosyayı görüntüle 902572