Tebrik ederim güle güle harcaHepinizin emeğine sağlık. Özelden grup açıyoruz ödül için dostlar
Enişte sana yanlış yapan bize yapmıştır selamlar sevgiler
Vay aq ben banlı sanıyordum
Selamlar kardeşim göz önünde olunca uğraşıyorlar işte piçlerEnişte sana yanlış yapan bize yapmıştır selamlar sevgiler
Ben değilim enişte Aklına ben geldim benden suphelendin olabilir sordun amenna ben değilim
Sıkma canını vakit bile ayirip yazman gereksiz boşver eniştemSelamlar kardeşim göz önünde olunca uğraşıyorlar işte piçler
Senin yerinde olsam yoksa geç ters teptir enişte Yaşlandın mıSelamlar kardeşim göz önünde olunca uğraşıyorlar işte piçler
Enişte herkese dert olmuşsun vallaSelamlar kardeşim göz önünde olunca uğraşıyorlar işte piçler
Beni De al artık da şu betkomu çekeyim beHepinizin emeğine sağlık. Özelden grup açıyoruz ödül için dostlar
Sorma bende aynı@EşrefTEK80 tebrikler uyumuşuz takip edemedik
Bu Sinan’a gizli sponsor oluyordu berdusla da sinanın arası iyi ordan dedim acaba beni mi karıştırıyorlar diye alakam yok bu yavsakla yazdı zor tutuyorum kendimi diye yazcam konuya ss leri atıcam bilmem ne atsana dedim aq yavsagı ne karı gibi burdan konuşuyon adamsan at görelim bakalım para istemişim ondan güya bu da atmış bana acımış 😂 banlandı gitti 2-3 gün banlanmıstırVay aq ben banlı sanıyordum
Hasta mısın olm sen. Zorla sövdürecen kendine sonunda o olacakBeleş parayı aldı gitti sever![]()
Şubeye git onlar yönlendiriyor önce para yatiriyorsun dekontu götürüp işlemlere başlıyorsun hemen göndermezlerbeyler benım tecil hakkı kalmadı yarın asker şubeye gideceğim bu bedelli olayı için önce sağlık raporu mu götürülüyor
Habertürk spikeri mehmet akif ersoy grup islerine bakiyor kral o gruba gidelim senle biz@EşrefTEK80 Reis 👍 Grubuna beni dahil etme durumun warmi acaba .