En çok keskin dayı takip etti bakma yazamıyor genç değil senin gibi
Sanki forumda herkes bana düşman gibi öyle hissediyorum 😏 yaptım bseyde Yok aksine kimseyeBeni sayma beni Eşref biliyor 😄
En çok keskin dayı takip etti bakma yazamıyor genç değil senin gibi
Sanki forumda herkes bana düşman gibi öyle hissediyorum 😏 yaptım bseyde Yok aksine kimseyeBeni sayma beni Eşref biliyor 😄
Dewam mıHepinizin emeğine sağlık. Özelden grup açıyoruz ödül için dostlar
LakersKanka ben seni şimdi gördüm konuda hangi maçı takip ettin
Gördüm adam tazminat peşinde tehlikeliUlan sabah sabah ne güldüm evin içinde üst kat bile zıplamıştı bir tanesi açmış ya konu şimdi gördüm karşıma çıktı iftira atıldı bana hahahhhhhãhh
Yok Kral Kimse Sana Düşman değil öyle sakın düşünme böyle psikolojiye girmeSanki forumda herkes bana düşman gibi öyle hissediyorum 😏 yaptım bseyde Yok aksine kimseye
Gırgır şamata benimkisi 🤣Hiç 250 atmadım reis yapma bee 😃😃 bende kişi başı 500 🤣🤣
Ben olsam o adamın yerinde çoktan vurmuştum onuGördüm adam tazminat peşinde tehlikeli
Herkese gül bana papatya 😁Hiç 250 atmadım reis yapma bee 😃😃 bende kişi başı 500 🤣🤣
Senin soyadın ne benim adımı karıştırıp para mı istiyorsun milletten bugün biri öyle yazdı dmden yok benim foya mı çıkaracakmış berdusla aynı hesapsın bilmem ne banlandı sonra söyledim hayro yavsagıSanki forumda herkes bana düşman gibi öyle hissediyorum 😏 yaptım bseyde Yok aksine kimseye
Yeşil ışıklar sönmesin REİS 👍 daim olsun 1 fazla kişi olsun dersen beni sayarmsn sen saymazsan burda çoğu zaten ödüle hak görmez beni fazla sevenim yok nedenseHiç 250 atmadım reis yapma bee 😃😃 bende kişi başı 500 🤣🤣
Hiç 250 atmadım reis yapma bee 😃😃 bende kişi başı 500 🤣 eşref Kaç saattir buradayım yomıyemiii yükseltmi yükselt
Bencede hak ediyorBen olsam o adamın yerinde çoktan vurmuştum onu
Enişte işleri büyütmüşsun yakında şirket kurarsın beni de ise alırsın artık 🤣Eşrefle konuşuyoz şimdi telden haberin olsun😂
Hayro nun kullanıcı adı ne laSenin soyadın ne benim adımı karıştırıp para mı istiyorsun milletten bugün biri öyle yazdı dmden yok benim foya mı çıkaracakmış berdusla aynı hesapsın bilmem ne banlandı sonra söyledim hayro yavsagı
Aç gelsin dünün acısını çıkaralım😄Hepinizin emeğine sağlık. Özelden grup açıyoruz ödül için dostlar
S***** et enişte Niye takıyorsun ki söylenenlere gelsinler Benim ikinci hesabımı çıkarsınlar göreyimSenin soyadın ne benim adımı karıştırıp para mı istiyorsun milletten bugün biri öyle yazdı dmden yok benim foya mı çıkaracakmış berdusla aynı hesapsın bilmem ne banlandı sonra söyledim hayro yavsagı
İyi yaptın küsürata talibim reisim😄Hepsini çektim valla 😃😃duramicaz yoksa
Yarımoğlu soyadım ismim Muharrem kim kimin adıyla habersiz iş yapar kendi payına biz neyse söyleriz maske takmam yüzüme kimsenin adinada ihtiyacım yokSenin soyadın ne benim adımı karıştırıp para mı istiyorsun milletten bugün biri öyle yazdı dmden yok benim foya mı çıkaracakmış berdusla aynı hesapsın bilmem ne banlandı sonra söyledim hayro yavsagı