Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 15K Hedef 45K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,631
94,690
113
Sanki forumda herkes bana düşman gibi öyle hissediyorum 😏 yaptım bseyde Yok aksine kimseye
Senin soyadın ne benim adımı karıştırıp para mı istiyorsun milletten bugün biri öyle yazdı dmden yok benim foya mı çıkaracakmış berdusla aynı hesapsın bilmem ne banlandı sonra söyledim hayro yavsagı

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
57,905
27,996
113
Senin soyadın ne benim adımı karıştırıp para mı istiyorsun milletten bugün biri öyle yazdı dmden yok benim foya mı çıkaracakmış berdusla aynı hesapsın bilmem ne banlandı sonra söyledim hayro yavsagı
S***** et enişte Niye takıyorsun ki söylenenlere gelsinler Benim ikinci hesabımı çıkarsınlar göreyim

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,265
1,083
113
Yarımoğlu soyadım ismim Muharrem kim kimin adıyla habersiz iş yapar kendi payına biz neyse söyleriz maske takmam yüzüme kimsenin adinada ihtiyacım yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...