Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 15K Hedef 45K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,630
94,681
113
Hayro nun kullanıcı adı ne la
Hayroo işte beni tehdit ediyo yok para istemişim ondan acımış atmış alakam yok bu berdusu söyledi 2 hesap takılıyorsun biliyoruz cıkarcam foyanı dedi bende çıkarmazsan aq senin yazdım banlandı sonra kaç gün bilmiyorum

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,899
25,656
113
Hayroo işte beni tehdit ediyo yok para istemişim ondan acımış atmış alakam yok bu berdusu söyledi 2 hesap takılıyorsun biliyoruz cıkarcam foyanı dedi bende çıkarmazsan aq senin yazdım banlandı sonra kaç gün bilmiyorum
İyide hayro hesabı banlı değil mi o bayadir yok nasıl yazdı sana la orayı anlamadım o da değişik bı cocukmus aq

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,264
1,082
113
Hayro kim enişte Benim kimsen adıyla iş yapacak karakterim yok farkındaysaniz bsey lazım oldundanda rolde okdr insan içinde yazarım utanmam niye biliyormusun kul kuldan kul Allah'tan kimse kendini bsey sanmasın varlık yokluk anlikdir gelir geçer karekter ama giderse geri gelmez ben. Delikanlı gibi soyleirm kimsenin adıyla iş yapmam ben benim adımin iş yapmayıp başkasının adıyla iş yaptım gün ben ölmüşüm demek zaten yaşamım daha iyi

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
57,905
27,996
113
Hayro kim enişte Benim kimsen adıyla iş yapacak karakterim yok farkındaysaniz bsey lazım oldundanda rolde okdr insan içinde yazarım utanmam niye biliyormusun kul kuldan kul Allah'tan kimse kendini bsey sanmasın varlık yokluk anlikdir gelir geçer karekter ama giderse geri gelmez ben. Delikanlı gibi soyleirm kimsenin adıyla iş yapmam ben benim adımin iş yapmayıp başkasının adıyla iş yaptım gün ben ölmüşüm demek zaten yaşamım daha iyi
Ulan şu yazdığını çoğu çok hoşuma gitti lan nedense

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...