- 6,758
- 811
- 113
Kesene bereketHepsini çektim valla 😃😃duramicaz yoksa
Kesene bereketHepsini çektim valla 😃😃duramicaz yoksa
HahhhhhhHepsini çektim valla 😃😃duramicaz yoksa
En iyisiHepsini çektim valla 😃😃duramicaz yoksa
Ohhh de şimdi yaslan arkanaHepsini çektim valla 😃😃duramicaz yoksa
en iyisini yapmıssın dostHepsini çektim valla 😃😃duramicaz yoksa
Hayırlı olsun Tek dostHepsini çektim valla 😃😃duramicaz yoksa
Ne istiyon dansöz mu cikaracaz 🤣
Hayroo işte beni tehdit ediyo yok para istemişim ondan acımış atmış alakam yok bu berdusu söyledi 2 hesap takılıyorsun biliyoruz cıkarcam foyanı dedi bende çıkarmazsan aq senin yazdım banlandı sonra kaç gün bilmiyorumHayro nun kullanıcı adı ne la
Daim olsun kazancınHepsini çektim valla 😃😃duramicaz yoksa
Kalsın yeter eşref gaza gelmeŞimdi vuracak masaya eşref
Yok reis yeter zaten yoruldum takıp etmekten 1-2 saat mola 😃😃Kalsın yeter eşref gaza gelme
İyide hayro hesabı banlı değil mi o bayadir yok nasıl yazdı sana la orayı anlamadım o da değişik bı cocukmus aqHayroo işte beni tehdit ediyo yok para istemişim ondan acımış atmış alakam yok bu berdusu söyledi 2 hesap takılıyorsun biliyoruz cıkarcam foyanı dedi bende çıkarmazsan aq senin yazdım banlandı sonra kaç gün bilmiyorum
Ne 1-2 saati akşama kadar uyu Ben de öğlen gidip bir şeyler alıp bayılacağım akşam gelirim ben geldim mi yeşilleniyorsun sen 😄Yok reis yeter zaten yoruldum takıp etmekten 1-2 saat mola 😃😃
Time outYok reis yeter zaten yoruldum takıp etmekten 1-2 saat mola 😃😃
En iyisi duracağın yeni bilirsen kazanırsın yoksa sonu hüsran oluyor bol şans bol kazançlarYok reis yeter zaten yoruldum takıp etmekten 1-2 saat mola 😃😃
Hayro kim enişte Benim kimsen adıyla iş yapacak karakterim yok farkındaysaniz bsey lazım oldundanda rolde okdr insan içinde yazarım utanmam niye biliyormusun kul kuldan kul Allah'tan kimse kendini bsey sanmasın varlık yokluk anlikdir gelir geçer karekter ama giderse geri gelmez ben. Delikanlı gibi soyleirm kimsenin adıyla iş yapmam ben benim adımin iş yapmayıp başkasının adıyla iş yaptım gün ben ölmüşüm demek zaten yaşamım daha iyiHayroo işte beni tehdit ediyo yok para istemişim ondan acımış atmış alakam yok bu berdusu söyledi 2 hesap takılıyorsun biliyoruz cıkarcam foyanı dedi bende çıkarmazsan aq senin yazdım banlandı sonra kaç gün bilmiyorum
Ulan şu yazdığını çoğu çok hoşuma gitti lan nedenseHayro kim enişte Benim kimsen adıyla iş yapacak karakterim yok farkındaysaniz bsey lazım oldundanda rolde okdr insan içinde yazarım utanmam niye biliyormusun kul kuldan kul Allah'tan kimse kendini bsey sanmasın varlık yokluk anlikdir gelir geçer karekter ama giderse geri gelmez ben. Delikanlı gibi soyleirm kimsenin adıyla iş yapmam ben benim adımin iş yapmayıp başkasının adıyla iş yaptım gün ben ölmüşüm demek zaten yaşamım daha iyi
Tebrikler dostHepinizin emeğine sağlık. Özelden grup açıyoruz ödül için dostlar