- 34,905
- 25,662
- 113
Şimdi pembe teskere dicem alınıcak aglicak sonra o yüzden pembe teskere demiyorumAbuzer daha Askere bile gitmemiştir konu açarsan tezkere belgesi olmayanı alma kanka konuya
Şimdi pembe teskere dicem alınıcak aglicak sonra o yüzden pembe teskere demiyorumAbuzer daha Askere bile gitmemiştir konu açarsan tezkere belgesi olmayanı alma kanka konuya
Adama bi de profesör diyoruz lise terktir Allah bilir.Abuzer daha Askere bile gitmemiştir konu açarsan tezkere belgesi olmayanı alma kanka konuya
6 sene oldu Şanlıurfa Suriye sınırı @butragueno nun memleketAbuzer daha Askere bile gitmemiştir konu açarsan tezkere belgesi olmayanı alma kanka konuya
Yok be Abuzer in işi olmaz ağdaylaŞimdi pembe teskere dicem alınıcak aglicak sonra o yüzden pembe teskere demiyorum
Ortaokul terkAdama bi de profesör diyoruz lise terktir Allah bilir.
Banko tarzı siteler var uzak dur esrefDinamitpay ile yatirim alan neresi var abilerrr
Atilma sebebi neydi. Ona göre sana fikir verebilirim.Oo komtanim bende 17 de başladım 22 de atıldım. Dava açtım mahkeme olumlu ilerliyor şimdilik
Tüm haklarını alırsın tek dost güzel tazminat alirsinOo komtanim bende 17 de başladım 22 de atıldım. Dava açtım mahkeme olumlu ilerliyor şimdilik
Reisim oralarda oynamam zaten ben ya. Yoksa geri bankaya çekip havale yatircamBanko tarzı siteler var uzak dur esref
Alırsa bi roll yakışır dayıTüm haklarını alırsın tek dost güzel tazminat alirsin
Allah herkese Abuzer gibi betboxa 20 k yatırım yapmayı nasip etsin kardeşimYok be Abuzer in işi olmaz ağdayla
bol şans dostHepimize tekrar yeniden bol şanslar dostlar.
@Enişte ben yazmıyorum sen anla 🤣🤣
Geri çek normal sitelere at dinamitle uğraşmaReisim oralarda oynamam zaten ben ya. Yoksa geri bankaya çekip havale yatircam
94.99 Diyarbakır EfelerBen 2014 te başladım mesleğe. 2022 de bıraktım.
Sicil puanini 60 altında 59 vererek sözleşme fesih. Usulsüzlük var abi 1.sicil amiri benim sicil amirim değil bana puan veren adamı tanımıyorum bile. Adam A birimin sicil amiri ben B biriminde çalışıyorumAtilma sebebi neydi. Ona göre sana fikir verebilirim.
Alır enişteAlırsa bi roll yakışır dayı
Terörist bile gördük aq biz ne Pembe tezkeresi vatana hizmetimizi yaptık geldikŞimdi pembe teskere dicem alınıcak aglicak sonra o yüzden pembe teskere demiyorum
Bedelli mi yaptın dostTerörist bile gördük aq biz ne Pembe tezkeresi vatana hizmetimizi yaptık geldik