- 39,166
- 14,218
- 113
O Efelerdi dost 1998 de yüksek ova ya taşındı diyar bakirdanMeteler Diyarbakır diye biliyorum. Zamanın en iyileriydi
O Efelerdi dost 1998 de yüksek ova ya taşındı diyar bakirdanMeteler Diyarbakır diye biliyorum. Zamanın en iyileriydi
Meteleri iyi bilirim dayı bey. O yokuş çok fenaMeteler sirnak
Evet hemen önünden o yol geçiyor işte. Ptt arka sokağı bizim kaldigimiz 2 katlı yerHemen önünden rai - elbab yolu geçiyorsa el baba giderken sol taraftaki PTT yi diyorsan aynı yerden bahsediyoruz. Kaldığımız yerin etrafı hendek ve tel orguluyse %100 aynı yer
O aralarda bişey ödedik önce 2 ay bedavaya kullanıp kapattirdiydik 2 3 ay ödedik bu ay limit yetmemiş almiyorDaha para ödemedim iki ay bedava 100 lira mi hakkat bunun ücreti hiç bakmadım ama devam edecem sürekli güzel aa
Pardon pardon efeler diyarbakirdiMeteler sirnak
O hanki bölgeydi Tek dostKorkutlar reis
Osmaniye abiO hanki bölgeydi Tek dost
Ozaman sen eskisin dostPardon pardon efeler diyarbakirdi
Sana koymaz kanka sen betbox a 20 k yatırım yapan adamsınO aralarda bişey ödedik önce 2 ay bedavaya kullanıp kapattirdiydik 2 3 ay ödedik bu ay limit yetmemiş almiyor
Yapan adamdım diyelim uzatma ben Jasmine 2. Bölüm izlemeye gidiyorum üzgünüm bebeğimSana koymaz kanka sen betbox a 20 k yatırım yapan adamsın
Sen de amcası ol konunun kalkma masadan.Konuyu dayılar bastı bizim yaş yetmez kalkalım
Hatta o yolun üstünden Al raiye hosgeldiniz diye koskoca bir tabela vardı. Tabela yolun bir tarafından bir tarafına uzatılmış şekildeydi. Altından araçlar geçiyordu. Beyaz yapılı bir levha. Sol tarafı zaten kaldığımız yerdiEvet hemen önünden o yol geçiyor işte. Ptt arka sokağı bizim kaldigimiz 2 katlı yer
Niye gece izliyon Jasmine iYapan adamdım diyelim uzatma ben Jasmine 2. Bölüm izlemeye gidiyorum üzgünüm bebeğim
Ben 2014 te başladım mesleğe. 2022 de bıraktım.Ozaman sen eskisin dost
Abuzer daha Askere bile gitmemiştir konu açarsan tezkere belgesi olmayanı alma kanka konuyaSana koymaz kanka sen betbox a 20 k yatırım yapan adamsın
Oo komtanim bende 17 de başladım 22 de atıldım. Dava açtım mahkeme olumlu ilerliyor şimdilikBen 2014 te başladım mesleğe. 2022 de bıraktım.
Çok ihtiyaç var ondan dolayıNiye gece izliyon Jasmine i