- 34,902
- 25,656
- 113
Kanka bizde görüyoruz artık hergun televizyondaTerörist bile gördük aq biz ne Pembe tezkeresi vatana hizmetimizi yaptık geldik
Kanka bizde görüyoruz artık hergun televizyondaTerörist bile gördük aq biz ne Pembe tezkeresi vatana hizmetimizi yaptık geldik
Biz ne diyoz bu ne diyor alın bunu götürün Suriye sınırınaBedelli mi yaptın dost
TamamKanka bizde görüyoruz artık hergun televizyonda
Bizde çok yatırdık abuzere biz önerdik orayı abi abi bir site söylede maaşı bırakalım diye çok gezerdi yakamızdaAllah herkese Abuzer gibi betboxa 20 k yatırım yapmayı nasip etsin kardeşim
Yalan parayla mı enişte sat bakalım kaça satiyosanBizde çok yatırdık abuzere biz önerdik orayı abi abi bir site söylede maaşı bırakalım diye çok gezerdi yakamızda
Yap bakalım G3 ün tanımını madem yaptın askerliğiTerörist bile gördük aq biz ne Pembe tezkeresi vatana hizmetimizi yaptık geldik
Bı bilet 10 k herkes yatırım yapamaz oraya seçili kişi olmak lazım Abuzer gibiBizde çok yatırdık abuzere biz önerdik orayı abi abi bir site söylede maaşı bırakalım diye çok gezerdi yakamızda
Bizde G3 yoktu mpt76 vardı tanımam etmemYap bakalım G3 ün tanımını madem yaptın askerliği
Önce uzun tekmil versin enişte 😁Yap bakalım G3 ün tanımını madem yaptın askerliği
Bir yıl içerisinde 18 puani doldurmadigin sürece atamaz. Geçmişe dönük 1 yıl ceza almazsan puan sıfırlanır. Birinci sicil amirin sana aynı suçtan 2. Bir ceza veremez. Ayri ayri suçtan suçun derecesine göre ceza verebilir ama vereceği ceza senin puanını doldurmaya yetmez. 2. Sicil amirine verse zaten yine yetmez. Sicil amirin olmayan biri sana kesinlikle ceza veremez. En yüksek puandan ceza verse bile zaten senin cezanı doldurmadan direk kurul meslekten atar. Senin puanını bilerek doldurmaya çalışmış zaten bu cezalarda mobing olduğu açıkça bellidir.Sicil puanini 60 altında 59 vererek sözleşme fesih. Usulsüzlük var abi 1.sicil amiri benim sicil amirim değil bana puan veren adamı tanımıyorum bile. Adam A birimin sicil amiri ben B biriminde çalışıyorum
Gece nöbette iken çalılıktaki tilkiyi terörist diye anons edip ortalığı 56 eden bi arkadaş vardı o geldi aklıma.Terörist bile gördük aq biz ne Pembe tezkeresi vatana hizmetimizi yaptık geldik
Bilmiyordu şans bonusu vermediğini öğrenmiş oldu evi arabayı bırak 100 tl eklemez öyle namussuz siteBı bilet 10 k herkes yatırım yapamaz oraya seçili kişi olmak lazım Abuzer gibi
Gene işi gücü bırakmış gelmiş buraya muhabbet ediyorsun Ziya efendi yagmursuzluktan heryerde kıtlık başlayacak senin cükünde değil yine 😁Gece nöbette iken çalılıktaki tilkiyi terörist diye anons edip ortalığı 56 eden bi arkadaş vardı o geldi aklıma.
Abi Mardin idare mahkemesi direk red verdi dinlemedi bile. Bölge idare Antep de usulsüz buldu mardinin kararını tekrar yargılama istedi bu haftaBir yıl içerisinde 18 puani doldurmadigin sürece atamaz. Geçmişe dönük 1 yıl ceza almazsan puan sıfırlanır. Birinci sicil amirin sana aynı suçtan 2. Bir ceza veremez. Ayri ayri suçtan suçun derecesine göre ceza verebilir ama vereceği ceza senin puanını doldurmaya yetmez. 2. Sicil amirine verse zaten yine yetmez. Sicil amirin olmayan biri sana kesinlikle ceza veremez. En yüksek puandan ceza verse bile zaten senin cezanı doldurmadan direk kurul meslekten atar. Senin puanını bilerek doldurmaya çalışmış zaten bu cezalarda mobing olduğu açıkça bellidir.
İlhan şeşen demiş ki, Aç gözünü seyret tekrarı yok bunun İşimiz muhabbet efkarı yok bunun. Arada bir dilimiz sürçer ise af ola. Tutmasını biliriz de kemiği yok bunun.Gene işi gücü bırakmış gelmiş buraya muhabbet ediyorsun Ziya efendi yagmursuzluktan heryerde kıtlık başlayacak senin cükünde değil yine 😁
İlhan Şeşen kim konuyla ne alakası var senin hafiza yine errorİlhan şeşen demiş ki, Aç gözünü seyret tekrarı yok bunun İşimiz muhabbet efkarı yok bunun. Arada bir dilimiz sürçer ise af ola. Tutmasını biliriz de kemiği yok bunun.
Dinlemek zorunda. İtiraz et %90 geri göreve iade edilirsin. Geçmişe dönük maas, izin, kanuni hakkın hepsini alırsın. Bizim arkadaş benzeri olayda 4 yıl sonunda goreve iade edildi tüm Yasal hakkını aldiAbi Mardin idare mahkemesi direk red verdi dinlemedi bile. Bölge idare Antep de usulsüz buldu mardinin kararını tekrar yargılama istedi bu hafta
Abi bir donsem ahh bir donsem ne hayallarim var bı bilsen. 3 yıldır kiymetini anladim mesleğin , hayatin ve paraninDinlemek zorunda. İtiraz et %90 geri göreve iade edilirsin. Geçmişe dönük maas, izin, kanuni hakkın hepsini alırsın. Bizim arkadaş benzeri olayda 4 yıl sonunda goreve iade edildi tüm Yasal hakkını aldi
Konu Doğa olaylarıydı pardon.İlhan Şeşen kim konuyla ne alakası var senin hafiza yine error