Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 15K Hedef 45K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,595
6,134
113
Sicil puanini 60 altında 59 vererek sözleşme fesih. Usulsüzlük var abi 1.sicil amiri benim sicil amirim değil bana puan veren adamı tanımıyorum bile. Adam A birimin sicil amiri ben B biriminde çalışıyorum
Bir yıl içerisinde 18 puani doldurmadigin sürece atamaz. Geçmişe dönük 1 yıl ceza almazsan puan sıfırlanır. Birinci sicil amirin sana aynı suçtan 2. Bir ceza veremez. Ayri ayri suçtan suçun derecesine göre ceza verebilir ama vereceği ceza senin puanını doldurmaya yetmez. 2. Sicil amirine verse zaten yine yetmez. Sicil amirin olmayan biri sana kesinlikle ceza veremez. En yüksek puandan ceza verse bile zaten senin cezanı doldurmadan direk kurul meslekten atar. Senin puanını bilerek doldurmaya çalışmış zaten bu cezalarda mobing olduğu açıkça bellidir.

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,363
6,238
113
Bir yıl içerisinde 18 puani doldurmadigin sürece atamaz. Geçmişe dönük 1 yıl ceza almazsan puan sıfırlanır. Birinci sicil amirin sana aynı suçtan 2. Bir ceza veremez. Ayri ayri suçtan suçun derecesine göre ceza verebilir ama vereceği ceza senin puanını doldurmaya yetmez. 2. Sicil amirine verse zaten yine yetmez. Sicil amirin olmayan biri sana kesinlikle ceza veremez. En yüksek puandan ceza verse bile zaten senin cezanı doldurmadan direk kurul meslekten atar. Senin puanını bilerek doldurmaya çalışmış zaten bu cezalarda mobing olduğu açıkça bellidir.
Abi Mardin idare mahkemesi direk red verdi dinlemedi bile. Bölge idare Antep de usulsüz buldu mardinin kararını tekrar yargılama istedi bu hafta

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,715
13,653
113
Gene işi gücü bırakmış gelmiş buraya muhabbet ediyorsun Ziya efendi yagmursuzluktan heryerde kıtlık başlayacak senin cükünde değil yine 😁
İlhan şeşen demiş ki, Aç gözünü seyret tekrarı yok bunun İşimiz muhabbet efkarı yok bunun. Arada bir dilimiz sürçer ise af ola. Tutmasını biliriz de kemiği yok bunun.

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,595
6,134
113
Abi Mardin idare mahkemesi direk red verdi dinlemedi bile. Bölge idare Antep de usulsüz buldu mardinin kararını tekrar yargılama istedi bu hafta
Dinlemek zorunda. İtiraz et %90 geri göreve iade edilirsin. Geçmişe dönük maas, izin, kanuni hakkın hepsini alırsın. Bizim arkadaş benzeri olayda 4 yıl sonunda goreve iade edildi tüm Yasal hakkını aldi

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,363
6,238
113
Dinlemek zorunda. İtiraz et %90 geri göreve iade edilirsin. Geçmişe dönük maas, izin, kanuni hakkın hepsini alırsın. Bizim arkadaş benzeri olayda 4 yıl sonunda goreve iade edildi tüm Yasal hakkını aldi
Abi bir donsem ahh bir donsem ne hayallarim var bı bilsen. 3 yıldır kiymetini anladim mesleğin , hayatin ve paranin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...