- 18,715
- 13,653
- 113
Gelmiş profesör çek direk14 gelir mi enişte ne diyon
Ekli dosyayı görüntüle 902386
Gelmiş profesör çek direk14 gelir mi enişte ne diyon
Gelmiş çek14 gelir mi enişte ne diyon
Reis biz piyadeydik. Fırat kalkanı harekatinda girdik. Biz 5. Zirhli tugayi Gaziantep personeliydik. Bulunduğunuz yerde sultan murat tümeni (türkmen) askerleri vardı. Bizde zptler vardı. Faaliyetle gelen personelleri ÖKK bölgelerine (Aktarın, Qubbasin) buralara götürüyorduk. Jandarma ve Polis özel harekatlarda vardı.Bizde iki katlı evde kaldik reis. Şortalarla beraber😃😃
Dinamikpay orda yok reis baktım betasus daYüksek limit arıyorsan major basketbol futbolda kalitebet / betmoney / betasus tavsiye dost
Hanki sindeydin dostEl rai (Çobanbey) reis. Jöh düm ben 6.5 ay kaldik. Sen nerdeydin reis
3-4 senedir sürekli alıyordum eylülden beri onu da almayı bıraktık işler sakata binince premium parasıyla kupon yaptık yattıBu YouTube premium ne mükemmel biseymis ya
Ulan 100 lira alt tarafı o bizdede var baska bişey söyleBu YouTube premium ne mükemmel biseymis ya
Kral aynı yerden bahsediyoruz 🤣🤣 2018 Haziran da oradaydım. Nurdağı komando dan devraldık biz. PTT yapılmıştı hemen onun bitisigindeydi kaldigimiz yerReis biz piyadeydik. Fırat kalkanı harekatinda girdik. Biz 5. Zirhli tugayi Gaziantep personeliydik. Bulunduğunuz yerde sultan murat tümeni (türkmen) askerleri vardı. Bizde zptler vardı. Faaliyetle gelen personelleri ÖKK bölgelerine (Aktarın, Qubbasin) buralara götürüyorduk. Jandarma ve Polis özel harekatlarda vardı.
Yeşil efeler dayı 70likHanki sindeydin dost
Efeler.Fatihler.Dadaslar.Meteler.Roketler.
Meteler Diyarbakır diye biliyorum. Zamanın en iyileriydiHanki sindeydin dost
Ben aylık Spotify Netflix bide gaine para oduyordum buna hiç girmemistim bu ay buna da girdik ama hep devam ederim harbi hoşuma gitti3-4 senedir sürekli alıyordum eylülden beri onu da almayı bıraktık işler sakata binince premium parasıyla kupon yaptık yattı
Bizim zamanımızda Efeler bölgede çok işler yapmıştıYeşil efeler dayı 70lik
Kumardan para gelince şaşırıyoruz nereye vereceğimizi bende alıp kullanmıyordumBen aylık Spotify Netflix bide gaine para oduyordum buna hiç girmemistim bu ay buna da girdik ama hep devam ederim harbi hoşuma gitti
Daha para ödemedim iki ay bedava 100 lira mi hakkat bunun ücreti hiç bakmadım ama devam edecem sürekli güzel aaUlan 100 lira alt tarafı o bizdede var baska bişey söyle
Meteler sirnakMeteler Diyarbakır diye biliyorum. Zamanın en iyileriydi
Hemen önünden rai - elbab yolu geçiyorsa el baba giderken sol taraftaki PTT yi diyorsan aynı yerden bahsediyoruz. Kaldığımız yerin etrafı hendek ve tel orguluyse %100 aynı yerKral aynı yerden bahsediyoruz 🤣🤣 2018 Haziran da oradaydım. Nurdağı komando dan devraldık biz. PTT yapılmıştı hemen onun bitisigindeydi kaldigimiz yer
Korkutlar reisHanki sindeydin dost
Gümüş al kanka gümüşKumardan para gelince şaşırıyoruz nereye vereceğimizi bende alıp kullanmıyordum
Dayı sen askerdeyken konudan adam varsa onlar daha 2-3 yaşındadır en babaBizim zamanımızda Efeler bölgede çok işler yapmıştı