- 24,017
- 22,450
- 113
Tek kupondu o zaten dost tavsiyesiydi yattı 3 kaldimem ve atlanta yatmış onu diyorum
bilmiyorum zaten
Tek kupondu o zaten dost tavsiyesiydi yattı 3 kaldimem ve atlanta yatmış onu diyorum
bilmiyorum zaten
tavsiyeler yatıyormuş benden bir daha tavsiye isteme o zaman puhahahaTek kupondu o zaten dost tavsiyesiydi yattı 3 kaldi
Aynen aynen aldık boyumuzun ölçüsünütavsiyeler yatıyormuş benden bir daha tavsiye isteme o zaman puhahaha
Bu terim hayırdır selamımızı almıyorAynen aynen aldık boyumuzun ölçüsünü
Kayboldu valla birazdan gelirBu terim hayırdır selamımızı almıyor
Selam kardeşim bol şanslarSelam kardeşim
Yeğen nere gidip gidip geliyon sen ,doğru söyle saat başı duş mu alıyorsun...İski batcak laSelam kardeşim bol şanslar
Selam kardeşim tebriklerSelam kardeşim bol şanslar
üst kata,, çıkıyor. isa gardaşım..Yeğen nere gidip gidip geliyon sen ,doğru söyle saat başı duş mu alıyorsun...İski batcak la
O komsuyu çok merak ettim de,,bı tanistirmiyor dddsdüst kata,, çıkıyor. isa gardaşım..
Abdest sağlam dayıcımYeğen nere gidip gidip geliyon sen ,doğru söyle saat başı duş mu alıyorsun...İski batcak la
Kardeşim bı roll patlat da sabah olsun buralarSelam kardeşim tebrikler
Abdest sağlam dayıcım
Onda para varsa ben E5 e çıkarımKardeşim bı roll patlat da sabah olsun buralar
Çık foto at roll başlasın .dOnda para varsa ben E5 e çıkarım)
🤣🤣Çık foto at roll başlasın .d
Bu iş boule dayıcım. Sevişmeye başlarken kıyafetler beraber çıkarılır ama iş bitince herkes kendi giyinirKupon yatınca yada rol bitince ortalık kel alinin bağına dönüyor,,yazan sohbet eden yok ..![]()
Selfimi istiyor bu anlamadimki,adam IBAN payfix ister,,bu foto istiyor ddsd
Offff offff hey gidi günler,,,yatsı ezaninda başlar sabah ezaninda uyurduk..yiprattik gencligimiziBu iş boule dayıcım. Sevişmeye başlarken kıyafetler beraber çıkarılır ama iş bitince herkes kendi giyinir