Dayı sana da bi karı bulamadık forumdanEn kral enişte nerede,,bide beni görse,ona yeni baldız bulsam dsd
Dayı sana da bi karı bulamadık forumdanEn kral enişte nerede,,bide beni görse,ona yeni baldız bulsam dsd
Enişteler öyledir kardeşimGeçen bı zarf attık az kalsın donumuz da gidecekti
Sadece ikili oynadığına göre yüklü basion galiba dost2 li kombin luke kenard 2 üçlük atar cunningam 39 barem sayi asist
Mide napsin,,2ila 4 arasimiydi neydi,bu saatte mide kendini tamir etme zamanında biz uyumuyoruz,,boxulmazsa şaşırmak gerekCok içtim simdi kola içiyorum ardından bi turk kahvesi mide bozuldu gibi bakalim
Bakalım bugün won çekerse atacakmis kardeşimEnişteler öyledir kardeşim
DdsddghddddgGeçen bı zarf attık az kalsın donumuz da gidecekti
1 liralık kupon hocamSadece ikili oynadığına göre yüklü basion galiba dost
Senin ağzın bal yesin emi,,,hep erkek kezban çıkıyor msj attiklarimDayı sana da bi karı bulamadık forumdan
Garibanın mide hep tamirde dayıMide napsin,,2ila 4 arasimiydi neydi,bu saatte mide kendini tamir etme zamanında biz uyumuyoruz,,boxulmazsa şaşırmak gerek![]()
Hortum salmasinlar aman haGaribanın mide hep tamirde dayı
Fırat boru salarlar dayı hortum kesmezHortum salmasinlar aman ha
Neşen daim olsun gardasim...Fırat boru salarlar dayı hortum kesmez
Selam kardeşimBakalım bugün won çekerse atacakmis kardeşim
Saol dostBol şans dost @Erhan2121
4. kupon tam tersi olmuş nasıl başardınSaol dost
Aleykum selam.Selam kardeşim
Daha 2 kupon başlamamış bile nasil 4 ters olmus onu anlamadım kupon ver diyoruz bilmiyorum diyorsun4. kupon tam tersi olmuş nasıl başardın
mem ve atlanta yatmış onu diyorumDaha 2 kupon başlamamış bile nasil 4 ters olmus onu anlamadım kupon ver diyoruz bilmiyorum diyorsun