- 17,489
- 8,270
- 113
Sence fark açılırsa hocam donovan yokken kafa kafaya gider gibi gözüküyorZor bence. Çünkü biraz fark açılsa kasmazlar fazla ama kafa kafaya giderse rahat yapar dediğin gibi
Evet ama bu namussuzlarin sağı solu belli olmuyor dostSence fark açılırsa hocam donovan yokken kafa kafaya gider gibi gözüküyor
Detroit cunningam varken fark yemez gibi tek başına adam bir takim gibi direniyorEvet ama bu namussuzlarin sağı solu belli olmuyor dost
Oynamayacak zannediyordum 35 barem acikti valla basmadim olmaz diye ah ulan ahlillarda bak asist rekoru kıracak
bu aralar favorım Nick Smith JR bunu takıp edin baremlwei hep düşük 22.5 falan oluyor sayı asist ribaund lamelo ball yokken değerlendirinOynamayacak zannediyordum 35 barem acikti valla basmadim olmaz diye ah ulan ah
Tek başına tabanca oDetroit cunningam varken fark yemez gibi tek başına adam bir takim gibi direniyor
Yaptın mı kardeşim NBA kuponuTek başına tabanca o
Bi kupon daha var hocam yaptigim 39 barem sayi asist girmiştim onaTek başına tabanca o
Eniste hosgeldinYaptın mı kardeşim NBA kuponu
Hoşbulduk adaşEniste hosgeldin
Maalesef kardeşim para bulamadıkYaptın mı kardeşim NBA kuponu
2 li kombin luke kenard 2 üçlük atar cunningam 39 barem sayi asistBi kupon daha var hocam yaptigim 39 barem sayi asist girmiştim ona
Ne zaman olduki zatenMaalesef kardeşim para bulamadık
Adaş enişte atsın bi 500 yok mu çekiyorMaalesef kardeşim para bulamadık
Erhan Napiyon,,kendini alintilayip konuşuyorsun artık2 li kombin luke kenard 2 üçlük atar cunningam 39 barem sayi asist
Cok içtim simdi kola içiyorum ardından bi turk kahvesi mide bozuldu gibi bakalimErhan Napiyon,,kendini alintilayip konuşuyorsun artık)
Bı çay vereyimde kendine gel ddsd
En kral enişte nerede,,bide beni görse,ona yeni baldız bulsam dsdAdaş enişte atsın bi 500 yok mu çekiyor
Geçen bı zarf attık az kalsın donumuz da gidecektiAdaş enişte atsın bi 500 yok mu çekiyor