- 17,487
- 8,270
- 113
booker gsw gitse çok yükselirBooker phonix ten ayrilirsa daha da ust seviye ye cikar bence yazık ediyor kendine o takımdan ayrılıp yüzük alabilecek takima geçmesi lazım bence çok iyi oyuncu
booker gsw gitse çok yükselirBooker phonix ten ayrilirsa daha da ust seviye ye cikar bence yazık ediyor kendine o takımdan ayrılıp yüzük alabilecek takima geçmesi lazım bence çok iyi oyuncu
Gitmesi lazım valla yoksa kendini o takımda bitirir gibibooker gsw gitse çok yükselir
Vala bülten çok dolu dost umarım hepsi gelirBugünkü kuponlar lan ilgili yorum ne olur hocam
Isallah hocam bakalimVala bülten çok dolu dost umarım hepsi gelir
Gelirse ulaşırız demişsin enişte kime ulasacan 🤣Isallah hocam bakalim
Buda sorumu hocam 2 tanesi gelsin ilk kisi bellidir zaten söylemeye ne hacetGelirse ulaşırız demişsin enişte kime ulasacan 🤣
Zaten jokic ve monk kombinesi gelebilir gibime geliyorŞu malik ve booker kombinesi baya güzel
Reis kusura bakma valla güvendiğim maç yaktı hakkını helal etBuda sorumu hocam 2 tanesi gelsin ilk kisi bellidir zaten söylemeye ne hacet
Lafi bile olmaz dost ne demekReis kusura bakma valla güvendiğim maç yaktı hakkını helal et
Zaten gelmez diye az basmistim puahahReis kusura bakma valla güvendiğim maç yaktı hakkını helal et
jokic son maç 10.5 asist dedim 3. pere kadar normalde yapardı 10 da kaldı son topu pas verdi Porter JR a verdi adam maçın en skoreriydi kaçırdı turnikeZaten jokic ve monk kombinesi gelebilir gibime geliyor
Aynen. Çeyrek bahsi kuponu yatmış kaldı 3 kupon. Mobley gördün mü ilk perden sayı rib asist 15 yaptı ama Donovan Mitchell yokZaten jokic ve monk kombinesi gelebilir gibime geliyor
Benide yaktı valla ama jokicten vazgecilmezjokic son maç 10.5 asist dedim 3. pere kadar normalde yapardı 10 da kaldı son topu pas verdi Porter JR a verdi adam maçın en skoreriydi kaçırdı turnike
Hocam mobley deme bana lütfen ban yerim yoksa o angut yuzundenAynen. Çeyrek bahsi kuponu yatmış kaldı 3 kupon. Mobley gördün mü ilk perden sayı rib asist 15 yaptı ama Donovan Mitchell yok
garland 10 asist yapar bence bu maç top hep onda olucakAynen. Çeyrek bahsi kuponu yatmış kaldı 3 kupon. Mobley gördün mü ilk perden sayı rib asist 15 yaptı ama Donovan Mitchell yok
Takma kafaya asker olmayınca olmuyor maalesef. Bı ara maledon 20 sayı atar mı ne vermiştim son hücum 3 saniye var atarsa uzayacak maç ve maledon 18 sayıda idi. Kenardan başladı oyun moladan sonra topu direkt maledona attılar pota dibinde sokamadi turnikeyijokic son maç 10.5 asist dedim 3. pere kadar normalde yapardı 10 da kaldı son topu pas verdi Porter JR a verdi adam maçın en skoreriydi kaçırdı turnike
bide maç öncesi sezon ortalamasına baktım sayı ve ribaund 10 üstü asist 9.9 du 11 yapsa şuanda sezonda triple takılıyor olacaktı yatırdı 😂Benide yaktı valla ama jokicten vazgecilmez
Zor bence. Çünkü biraz fark açılsa kasmazlar fazla ama kafa kafaya giderse rahat yapar dediğin gibigarland 10 asist yapar bence bu maç top hep onda olucak
Hahahahaha iyiymişZaten gelmez diye az basmistim puahah