- 17,800
- 13,608
- 113
Sen efkaleye e5 in yolunu gosteriverO güncelleme bu gece bitmez
Sen efkaleye e5 in yolunu gosteriverO güncelleme bu gece bitmez
Strateji değil kardeşim ne ise onu söylüyorum boş iddaalarin arkasını doldursunlargüzel bir strateji tebrikler
Özel tasarım urgan yolladım ona dayıcım 1 saate ulaşırSen efkaleye e5 in yolunu gosteriver) gerisi kolay dsd
Irving 12 sayi çok iyi attiO maç çok Uçar daha bence dost. Neyse ki embiid kenara gitti de maxey canlandı
Tm alıntı yapmayın muhattap olmayın benlede boş iddalarin arkasını doldur konuş benimleAç karnını doyur ağız kokun buraya geldi
bağırma bana beeStrateji değil kardeşim ne ise onu söylüyorum boş iddaalarin arkasını doldursunlar
Yav eko boş yapma bak dalgana gece geceTm alıntı yapmayın muhattap olmayın benlede boş iddalarin arkasını doldur konuş benimle
Zabıtalar arandı birazdan gelir kaç hemenYönetim kanadına bilgi verildi herkese temiz forum diliyorum hayırlı geceler
Alintilama beni lutfenYav eko boş yapma bak dalgana gece gece
Bı saate güncelleme bitmezse sabah ezaninda selasini veririzÖzel tasarım urgan yolladım ona dayıcım 1 saate ulaşır
başkan şimdi gelip ortaya kılıç çevirme atıp gidecekYönetim kanadına bilgi verildi herkese temiz forum diliyorum hayırlı geceler
Metin 2başkan şimdi gelip ortaya kılıç çevirme atıp gidecek
1 periyodda 17 mükemmel ben 10 na raziydim@Erhan2121 maxey 17 çok iyi
Gerçekten mükemmel. Yalnız Boston maçı fena alt olacak sanırım lavuklar 4 dakkada zar zor 6 sayı attı1 periyodda 17 mükemmel ben 10 na raziydim
bir zamanlar metin2 oynayan masum bir çocuktum şu halimize hak beni bu kumara alıştıran mehmet allah seni bildiği gibi yapsın 🥹Metin 2![]()