- 24,237
- 22,816
- 113
Towsn varken de aliyordu bu bide en çok sure alan oyuncu sürekli 40 dakikadan fazla süre aliyorŞu towns kenara gelse Hart girse kesin bol bol ribaund alır
Towsn varken de aliyordu bu bide en çok sure alan oyuncu sürekli 40 dakikadan fazla süre aliyorŞu towns kenara gelse Hart girse kesin bol bol ribaund alır
Evet. Şok oldum ilk oer sıfır ribaund olmasınaTowsn varken de aliyordu bu bide en çok sure alan oyuncu sürekli 40 dakikadan fazla süre aliyor
1 gelebilir 2 inci kupon içinde mobley ilk yari 13 14 olması lazim@Erhan2121 mobley de çok durgun. Bu gece de olmadı galiba dost
Belki faul problemine girmiştirEvet. Şok oldum ilk oer sıfır ribaund olmasına
Şu per 70i geçse maç başı haremine geliriz hersldeBoston maçı 3 dk da 20 çıktı inşaallah devam ederler
Towsn 10 ribaund almis 1 perde hart istatistik tüm alanda 0Şu per 70i geçse maç başı haremine geliriz herslde
Oyuna da almio koç hâlâ kenarda adamTowsn 10 ribaund almis 1 perde hart istatistik tüm alanda 0
Toplam 29 mobley 12 14 arasına gelirse gelebilirMobley 6
Tutum fena oyuncu vallaTatum ikinci üçlük geldi @Erhan2121
İlk kupon çok iyi ikincisi mobley abiye bakioToplam 29 mobley 12 14 arasına gelirse gelebilir
Maxey 25 toplam o gelmis hemen hemen mobley 10 baremin üstüne çıkarsa devre bitmeden çok iyi olacak 9.1 atmış lavukİlk kupon çok iyi ikincisi mobley abiye bakio
Benimki kesim yattı artık. Senin ikinci kupon da bayan zora girdi ama ilki geldi sayılırMaxey 25 toplam o gelmis hemen hemen mobley 10 baremin üstüne çıkarsa devre bitmeden çok iyi olacak 9.1 atmış lavuk
1.sayfada demiştim 1.kupon tutar diye@Erhan2121 maxey daha üçüncü per bitmeden 33 yaptı. Tatum tek üçlüğe won ilk kupon ama ikincisi tıraş
Hmmmmm1.kupon tutmuş şimdiden hayırlı olsuninşallah 2 side olur