- 31,263
- 28,843
- 113
@Erhan2121 maxey 13
Balporsuklarına yapılan bu zulüme dur demek için yarın Polonya otogarindan başlayan bir yürüyüş yapacağız herkesi bekliyoruzBak bu eko değilse tüm forum parmaklasın beni. Lavuğun önceki hesabı bal porsugu idi biri buna ekosun demişti yine aynı şeyi söylemişti IBAN atayım görün diye. Sonra multiden ban yedi
Oldu ak ben de asiruh dayının ibani atınca adım İsa mı olacakHesabınızda para varsa atayım iban gör ismimi boş yapma
alacaklıyız dost bilmiyorum kiKaç k çekim kardeşim
o kişi bendim ahmet ekrem mi ali ekrem mi neydi adıBak bu eko değilse tüm forum parmaklasın beni. Lavuğun önceki hesabı bal porsugu idi biri buna ekosun demişti yine aynı şeyi söylemişti IBAN atayım görün diye. Sonra multiden ban yedi
Ne alakası var ? İsim soyisim çıkacak attigininda ekranını atacam sana 😆 hesap boş olunca senin dediğin gibi oluyorOldu ak ben de asiruh dayının ibani atınca adım İsa mı olacak
Irving 7 hocamOldu ak ben de asiruh dayının ibani atınca adım İsa mı olacak
Mümkünse eski elbiseleri giyelim ağlamalı yirtmali bir yürüyüş olabilirBalporsuklarına yapılan bu zulüme dur demek için yarın Polonya otogarindan başlayan bir yürüyüş yapacağız herkesi bekliyoruz
çekim bekleyen ben değilim çıplak yatmaya devamKirkyilda bir çekeceksin,güncellemeden dolayi gene ciplakmi yatacagiz![]()
bol şanslar dostumBol sans herkese
Saol dostumbol şanslar dostum
Kim ödül veriyorsa at yeğenim hemenOldu ak ben de asiruh dayının ibani atınca adım İsa mı olacak
O güncelleme bu gece bitmezçekim bekleyen ben değilim çıplak yatmaya devam
Phi maçında 60 ustu çıktı hocamO güncelleme bu gece bitmez
AğlıyorumNe alakası var ? İsim soyisim çıkacak attigininda ekranını atacam sana 😆 hesap boş olunca senin dediğin gibi oluyor
Kuponum var gelirse atayım da uzakta ağlaAğlıyorum
O maç çok Uçar daha bence dost. Neyse ki embiid kenara gitti de maxey canlandıPhi maçında 60 ustu çıktı hocam
güzel bir strateji tebriklerHesabınızda para varsa atayım iban gör ismimi boş yapma
Aç karnını doyur ağız kokun buraya geldiKuponum var gelirse atayım da uzakta ağla