- 31,263
- 28,843
- 113
Ajsjdjdjdjdjddjfjfjdjfjcjckdkdkdkcfkfkfk dedim ama eko kardeşim kadsr boş yapan adam yoktu diye
Ajsjdjdjdjdjddjfjfjdjfjcjckdkdkdkcfkfkfk dedim ama eko kardeşim kadsr boş yapan adam yoktu diye
Evi inletiyorum
Oralara bakarsanız farkli idlerde var 😆Ajsjdjdjdjdjddjfjfjdjfjcjckdkdkdkcfkfkfk dedim ama eko kardeşim kadsr boş yapan adam yoktu diye
Devamı da gelir umarım. Embiid sayı baremi de fazla değildi aslında ve iyi başlamışMaxey sayi atmış şükür
Polonya'da deprem olmuş dost az gülEvi inletiyorum
Ha 3-4 kişi mi kullanıyorsunuz bu hesabıOralara bakarsanız farkli idlerde var 😆
Irving 5 sayıda suanDevamı da gelir umarım. Embiid sayı baremi de fazla değildi aslında ve iyi başlamış
Çok tehlikelidir ferdi..iki yıl önceki. Msja hiç üşenmeyip nasıl ulaştım dddsddddddd
Yok arkadaşım olur kendisiHa 3-4 kişi mi kullanıyorsunuz bu hesabı
Ferdicim burda tek deprem oluyor ona da nataşalar sebep oluyorPolonya'da deprem olmuş dost az gül
Selam kardeşim bol şanslarSelamlar kardeşim bol şanslar
Arkadas kimseye yalan borcum yok isterseniz ibani atayım para atın gorunÇok tehlikelidir ferdi..iki yıl önceki. Msja hiç üşenmeyip nasıl ulaştım dddsddddddd
Betco güncellemesi bitmedi mi dostSelam kardeşim bol şanslar
Tek şansımız irvingden başka Dallasta skoru taşıyabilecek oyuncu olmaması. O yüzden sakatlanmadikca oynamaya degam eder benceIrving 5 sayıda suan
Kaç k çekim kardeşimBetco güncellemesi bitmedi mi dost
Bak bu eko değilse tüm forum parmaklasın beni. Lavuğun önceki hesabı bal porsugu idi biri buna ekosun demişti yine aynı şeyi söylemişti IBAN atayım görün diye. Sonra multiden ban yediArkadas kimseye yalan borcum yok isterseniz ibani atayım para atın gorun
Aynen maxey 9 sayi suan adam açıldı 4 te asist var toplam 13 olduTek şansımız irvingden başka Dallasta skoru taşıyabilecek oyuncu olmaması. O yüzden sakatlanmadikca oynamaya degam eder bence
Hesabınızda para varsa atayım iban gör ismimi boş yapmaBak bu eko değilse tüm forum parmaklasın beni. Lavuğun önceki hesabı bal porsugu idi biri buna ekosun demişti yine aynı şeyi söylemişti IBAN atayım görün diye. Sonra multiden ban yedi
Kirkyilda bir çekeceksin,güncellemeden dolayi gene ciplakmi yatacagizBetco güncellemesi bitmedi mi dost