- 23,970
- 22,391
- 113
Geldi simdiİnşallah gönderir😅
Geldi simdiİnşallah gönderir😅
SqplaaaaGeldi simdi
Gelsin artık 32 saat geçtiGeldi simdi
O kansız yok daha mi hala
Lan aldın gol mu oldu
Bol şans beybi
Yok dostum gitti o gelmez artık shallac dun ban atacm dedi de daha atmamisO kansız yok daha mi hala
Ya o burada bir şey demek istemiyorum ya keşke var ya onun fotoğrafı var mı sende dün fotoğraf falan dönüyordu o konuda Ben dışarı çıkmıştım belki denk geliriz Bağcılar'da yakın bana onu Bi hoplatimYok dostum gitti o gelmez artık shallac dun ban atacm dedi de daha atmamis
6k için bunu yapan adamın zaten Allah belasını verir dost sen hiç takma bence karakterden yoksun insandi 10 kişinin hakkını gasp edip kaçıp gitti ne dicen artik bu adama adam değil çünkü yaratıktan ibaret bir varlık iste bosver çakallar çoğalmış burda hangi biriylen uğraşacanYa o burada bir şey demek istemiyorum ya keşke var ya onun fotoğrafı var mı sende dün fotoğraf falan dönüyordu o konuda Ben dışarı çıkmıştım belki denk geliriz Bağcılar'da yakın bana onu Bi hoplatim
Yürü be murommm adamsınYa o burada bir şey demek istemiyorum ya keşke var ya onun fotoğrafı var mı sende dün fotoğraf falan dönüyordu o konuda Ben dışarı çıkmıştım belki denk geliriz Bağcılar'da yakın bana onu Bi hoplatim
6k için değil Yemin ediyorum bak onu bir kırmam lazım rahatlamam için bir fotoğrafı varsa bana numara atayım bana özelden at ben onu Bağcılar'da denk getiririm6k için bunu yapan adamın zaten Allah belasını verir dost sen hiç takma bence karakterden yoksun insandi 10 kişinin hakkını gasp edip kaçıp gitti ne dicen artik bu adama adam değil çünkü yaratıktan ibaret bir varlık iste bosver çakallar çoğalmış burda hangi biriylen uğraşacan
Al yattim geldim mutlu musunRolüne git kardeşim sal burayı puaha
Valla bende yok o çapsizin resmi bosver değmez çünkü dost valla değmez6k için değil Yemin ediyorum bak onu bir kırmam lazım rahatlamam için bir fotoğrafı varsa bana numara atayım bana özelden at ben onu Bağcılar'da denk getiririm
Gecmis olsun erken battin az dayansaydin bari puahahAl yattim geldim mutlu musun![]()
Vermedi oç@Erhan2121 ev penaltı sanırım
Gol dedin gol yoktu pen dedin pen yok puahah@Erhan2121 ev penaltı sanırım
Demekki Dep gol atacak küfür edecez dkdmmdmGol dedin gol yoktu pen dedin pen yok puahah