Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Erhan2121 | Kasa 200 Hedef 2.5k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,945
22,371
113
Ya o burada bir şey demek istemiyorum ya keşke var ya onun fotoğrafı var mı sende dün fotoğraf falan dönüyordu o konuda Ben dışarı çıkmıştım belki denk geliriz Bağcılar'da yakın bana onu Bi hoplatim
6k için bunu yapan adamın zaten Allah belasını verir dost sen hiç takma bence karakterden yoksun insandi 10 kişinin hakkını gasp edip kaçıp gitti ne dicen artik bu adama adam değil çünkü yaratıktan ibaret bir varlık iste bosver çakallar çoğalmış burda hangi biriylen uğraşacan

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,666
12,502
113
Ya o burada bir şey demek istemiyorum ya keşke var ya onun fotoğrafı var mı sende dün fotoğraf falan dönüyordu o konuda Ben dışarı çıkmıştım belki denk geliriz Bağcılar'da yakın bana onu Bi hoplatim
Yürü be murommm adamsın

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,419
23,719
113
6k için bunu yapan adamın zaten Allah belasını verir dost sen hiç takma bence karakterden yoksun insandi 10 kişinin hakkını gasp edip kaçıp gitti ne dicen artik bu adama adam değil çünkü yaratıktan ibaret bir varlık iste bosver çakallar çoğalmış burda hangi biriylen uğraşacan
6k için değil Yemin ediyorum bak onu bir kırmam lazım rahatlamam için bir fotoğrafı varsa bana numara atayım bana özelden at ben onu Bağcılar'da denk getiririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...