- 10,818
- 4,973
- 113
İşte borç borç diye değil de sakın kafayla keyfine oynayınca bu meret işe yarar biz götteki dona kadar oynuyoruzBazen risk ise yarıyor harbiden dost
İşte borç borç diye değil de sakın kafayla keyfine oynayınca bu meret işe yarar biz götteki dona kadar oynuyoruzBazen risk ise yarıyor harbiden dost
Aşkım dedi laHelalin var aşkım hahahaha
İşte bugün kazanin diye biraz da ödül miktarını düşük tuttuk puhaRisk alamazsan viski icemezsin 😂 benim 1 TL ile yakaladığım oranlar görsen 😂
Evet noldu bebeğimAşkım dedi la
Askim çünkü doğru soyluyorAşkım dedi la
Fakirlerin aşkıAskim çünkü doğru soyluyor
Dost kesene bereket çuvallar ile para taşıyacagizİşte bugün kazanin diye biraz da ödül miktarını düşük tuttuk puha![]()
Aynen valla 500 olsaydi 1.50 den yanardık puaha bolesi daha iyi olduİşte bugün kazanin diye biraz da ödül miktarını düşük tuttuk puha![]()
Ben karışmıyorum o zamanAskim çünkü doğru soyluyor
Fakirlerin aski büyük olurmuş derler kanka puahaFakirlerin aşkı
@Erhan2121İşte bugün kazanin diye biraz da ödül miktarını düşük tuttuk puha![]()
Bu kez 2 inci adımi görebildik bravo👏👏@Mülayim6060 tek maç 4 oran yapıyoruz bu sporu dost puaha
Sitede canlı maclar gözükmüyor cekim verdim baska sitey atıp ordan devam edecem bi 5dakika sonra 2 adıma geceriz kanka2. Adım varmi
Bu orandan sonra bu rolü tamamlamak artik benim için kutsal oldu dost bu kez olacakBu kez 2 inci adımi görebildik bravo👏👏
Site bile şaşırdı kupon geldi 10 dakika sonra para hesaba geçti zaten puahahPara attığı site bile sıkıntı aw
Fakir rollüNe oluyor buralarda![]()