- 22,838
- 11,836
- 113
Hahahahhaha ulanSite bile şaşırdı kupon geldi 10 dakika sonra para hesaba geçti zaten puahah
Hahahahhaha ulanSite bile şaşırdı kupon geldi 10 dakika sonra para hesaba geçti zaten puahah
Rolüne git kardeşim sal burayı puahaNe oluyor buralarda![]()
Sadece seyredin dost hedef 20k dedim bugün de ben tarih yazacam ins puhaaGüzel maçlar var hadi bakalım
Fakirin boku zenginin malı bulaşır derlerFakirlerin aski büyük olurmuş derler kanka puaha
Lan yürü konu başlığı bile 2.5 hahahaha onu yap paramiz yok sonra beraber yaparız 20kSadece seyredin dost hedef 20k dedim bugün de ben tarih yazacam ins puhaa
O zmn 2 k lık bi rolu hakederim 😀Sadece seyredin dost hedef 20k dedim bugün de ben tarih yazacam ins puhaa
Sıçmayın kardeşim ulu orta yereFakirin boku zenginin malı bulaşır derler
20k yapsam 5k senindir dost ayip ediyorsun paranın lafımı olurO zmn 2 k lık bi rolu hakederim 😀
Vay beeee20k yapsam 5k senindir dost ayip ediyorsun paranın lafımı olur
4 adıma bakar hadi bakalım 😀20k yapsam 5k senindir dost ayip ediyorsun paranın lafımı olur
Sizde varsınız diye 5k dedim kanka geri kalan tutarda sizindir puahhaVay beeee
Şimdi oldu hahahahhqSizde varsınız diye 5k dedim kanka geri kalan tutarda sizindir puahha
Sen sabahın 6 sinda rol ac bat aksam da rol diye kivran 200 lira ladin acsaydin ya rol utandin mi başkasına attın parayiO değilde rolsüžlukten kurudum bugün hahahahahqh
Bi 3 k da ben çökerim20k yapsam 5k senindir dost ayip ediyorsun paranın lafımı olur
Site parayi göndersin son surat devam dost4 adıma bakar hadi bakalım 😀
İnşallah gönderir😅Site parayi göndersin son surat devam dost
Utanma değil hak etmedigimi.dusundum geri verdimSen sabahın 6 sinda rol ac bat aksam da rol diye kivran 200 lira ladin acsaydin ya rol utandin mi başkasına attın parayi
800 lirayi göndermez mi diyorsun yani onların olsun yoksa paraları lazım değil puahaİnşallah gönderir😅