http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Emrah87 | Kasa 3720 Hedef 15K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,740
11,719
113
niye şaibe dolu kanka onu anlamadim premier ligi son 5 senedir bi yerlerine sürdü adam futbolu bambaska seviyeye tasidi. siradan takima neden gitsin ki her iste dalında en iyi olan insan en iyi yerde calisir. bazen saçmalıyor ama guardiola'ya da saibe demezsin yani 😅
Arap misin kanka 😂 futbolu nereye taşıdı anlatsana hele yüzde 85 topla oynama ceza sahası çevresinde pas yapma. Haricinde ne var. Elinde parlayan bir tane topçu söylesene bana. Cityi city yapan aguero olmuştur. Sonrasında Araplar satın aldı yıldız yağdı takıma. Bokani koy oda şampiyon yapsın bizim hacı ismaili koy 7 hafta kala bayrak diksin. Herkesin görüşü kendine:)

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,059
14,233
113
Arap misin kanka 😂 futbolu nereye taşıdı anlatsana hele yüzde 85 topla oynama ceza sahası çevresinde pas yapma. Haricinde ne var. Elinde parlayan bir tane topçu söylesene bana. Cityi city yapan aguero olmuştur. Sonrasında Araplar satın aldı yıldız yağdı takıma. Bokani koy oda şampiyon yapsın bizim hacı ismaili koy 7 hafta kala bayrak diksin. Herkesin görüşü kendine:)
pardon kanka sen fenerliymissin sizin icin fener disinda basarili olan herkes saibeli olduğu için tartışmaya gerek yok 😅

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,740
11,719
113
pardon kanka sen fenerliymissin sizin icin fener disinda basarili olan herkes saibeli olduğu için tartışmaya gerek yok 😅
Yanlış işte algı burada devreye giriyor. Çoğul bakıp yanlış yorumluyorsun. Ben olaylara objektif bakarım. Fenerli olmam ile alakası yok bunun. Senin dediğin gibi biri olsaydım gsnin yıllardır kullandığını haykirmaktan bir an vazgecmezdim her puan kaybında yöneticilerin çıkıp aglamalaeini söylemekten geri durmazdim. Herkes kendi söküğünu diksin :)

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,059
14,233
113
Yanlış işte algı burada devreye giriyor. Çoğul bakıp yanlış yorumluyorsun. Ben olaylara objektif bakarım. Fenerli olmam ile alakası yok bunun. Senin dediğin gibi biri olsaydım gsnin yıllardır kullandığını haykirmaktan bir an vazgecmezdim her puan kaybında yöneticilerin çıkıp aglamalaeini söylemekten geri durmazdim. Herkes kendi söküğünu diksin :)
tamam sensin pasasın dostum helal yürü be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...