- 17,800
- 8,370
- 113
hadi bu sefer yapalım yeni giden kombineye inat
Gitsin bence deBakma sen pep gidici. Aldığı şampiyonluklarin çoğu saibe dolu. Arsenalin ahi çıkıyor
Önemli olan oynatmak işte dost adam becerdiOda belkide yüz yıllar boyunca yaşanacak tek olasılıktı. Jamy vardy fabrika işçiliğinden pl gol krallığına kante alt Lig topculugundan pl en iyi orta sahasina evrildi mükemmel bir seneydi ranieri hocanın adi
Daha da çıksın beter olsunlarBakma sen pep gidici. Aldığı şampiyonluklarin çoğu saibe dolu. Arsenalin ahi çıkıyor
Iğdır fk da görürüz seneye 😂Gitsin bence de
Bir golden gitmiştik🥺🥺🥺hadi bu sefer yapalım yeni giden kombineye inat
Orası öyle dost adamlar Tarih yazmak nedir canlı canlı gösterdiler o seneÖnemli olan oynatmak işte dost adam becerdi
HahahahaIğdır fk da görürüz seneye 😂
Aynen Dost şaşırtıcı ama gerçekAha united çevirmiş oha
😄😄😄😄Hahahaha
O değilde mou bizi şampiyon yapamazsa seneye kongrede aziz yıldırım pepin adını verir mal Ali Koç gider 30 m Euro bayılır getirir pepi olmazı yok 😂😂Hahahaha
😄😄😄😄👆O değilde mou bizi şampiyon yapamazsa seneye kongrede aziz yıldırım pepin adını verir mal Ali Koç gider 30 m Euro bayılır getirir pepi olmazı yok 😂😂
son adım gent maci ilk yari 0.5 üst girelim yetistisen reis 😅Gol gelirse yoldayim eve geciyorum son adim evdeyken aliriz mac size emanet
Aaason adım gent maci ilk yari 0.5 üst girelim yetistisen reis 😅