- 34,079
- 12,917
- 113
Olur mu dersin Dost, son adım bakson adım gent maci ilk yari 0.5 üst girelim yetistisen reis 😅
Olur mu dersin Dost, son adım bakson adım gent maci ilk yari 0.5 üst girelim yetistisen reis 😅
Eee artık beklenti artıyor o da gelir ama kötü olurO değilde mou bizi şampiyon yapamazsa seneye kongrede aziz yıldırım pepin adını verir mal Ali Koç gider 30 m Euro bayılır getirir pepi olmazı yok 😂😂
O değilde fb maçı 3,5 bankoydu be kanka özel oran geldi galiba demiIğdır fk da görürüz seneye 😂
GeldiO değilde fb maçı 3,5 bankoydu be kanka özel oran geldi galiba demi
Çocukluğumu çaldı benden Fenerbahçe kimse kabullenmek istemiyor ama eski büyüklüğü heybeti kalmadı Fenerbahçe'nin bitti o devir. gs tek başına takılıyorEee artık beklenti artıyor o da gelir ama kötü olur![]()
Varmı paramız dostO değilde fb maçı 3,5 bankoydu be kanka özel oran geldi galiba demi
Geldi geldi alanlar aldı kankaO değilde fb maçı 3,5 bankoydu be kanka özel oran geldi galiba demi
Zengin amcada buradaymis saygılar dost
Dostum çok kaçtı bugün birer gollerden umarım burası mutlu bitecek bu sefer@Emrah87 sende para mı çok yoksa rollerin hepsi başarılı mi ?
niye şaibe dolu kanka onu anlamadim premier ligi son 5 senedir bi yerlerine sürdü adam futbolu bambaska seviyeye tasidi. siradan takima neden gitsin ki her iste dalında en iyi olan insan en iyi yerde calisir. bazen saçmalıyor ama guardiola'ya da saibe demezsin yani 😅Bakma sen pep gidici. Aldığı şampiyonluklarin çoğu saibe dolu. Arsenalin ahi çıkıyor
Hadi ya 10 TL ye 500 TL mi 🥺Geldi geldi alanlar aldı kanka
Ne zengini dostZengin amcada buradaymis saygılar dost
Yok ya son bir haftadir ne zaman foruma girsen Emrah kasa 3 k hedef 15 vardaDostum çok kaçtı bugün birer gollerden umarım burası mutlu bitecek bu sefer
Gönlü Zengin sen gibiYok ya son bir haftadir ne zaman foruma girsen Emrah kasa 3 k hedef 15 varda![]()
GayrimenkulNe zengini dost
gelir de yetisemez gibi daha yoldaOlur mu dersin Dost, son adım bak
Oda Konyalı dost normaldirGönlü Zengin sen gibi
Nasıp değilmiş deriz dostum bakalımgelir de yetisemez gibi daha yolda
🤗🤗🤗Oda Konyalı dost normaldirhemserimiz