- 22,050
- 7,742
- 113
ben evvelden vardımda tanıdık bir abinin forum vardı orda aktifdim.bu foruma 1 yıldır full aktifimSen bizden daha önce gelmişsin dostum Haziran
ben evvelden vardımda tanıdık bir abinin forum vardı orda aktifdim.bu foruma 1 yıldır full aktifimSen bizden daha önce gelmişsin dostum Haziran
Bak yaa çayı püskürtün 😄😄😄😄Eskiden buralar dutlukmus öyle diyorlar 🤣🤣
Anladım dostum 🤗ben evvelden vardımda tanıdık bir abinin forum vardı orda aktifdim.bu foruma 1 yıldır full aktifim
Söyle anlamsız ortaya çıkıp ortamı gerip sonrada aklınca kendini yucelttigini düşünen insanlara karşı nefret duyuyorum niyeyse. Dostum ben sana fazla gelirim girmeyelim o toplara. Konu amacını açmasın bundan sonra alıntılama yapmazsın yok sayar geçersin karşıya. Hadi güzelim iyi akşamlartamam sensin pasasın dostum helal yürü be
Uzman olarak kalmışlar 😄😍bizim celp sağlam bağlı çıktı forma
Afiyet olsun dost dikkatli iç 😂Bak yaa çayı püskürtün 😄😄😄😄
Sağ ol dostum gel beraber olsun 🤗Afiyet olsun dost dikkatli iç 😂
İçmiş kadar oldum valla düşünmen yeterSağ ol dostum gel beraber olsun 🤗
😄😄😄Emrahhhhh
ortami geren sensin hocam ben sana gayet usturuplu yorum yaptim büyük büyük cümleler kurmaya basladin o yüzden kapat mevzuyu diyorum alinti alip paragraf gomuyosun gereksiz😅Söyle anlamsız ortaya çıkıp ortamı gerip sonrada aklınca kendini yucelttigini düşünen insanlara karşı nefret duyuyorum niyeyse. Dostum ben sana fazla gelirim girmeyelim o toplara. Konu amacını açmasın bundan sonra alıntılama yapmazsın yok sayar geçersin karşıya. Hadi güzelim iyi akşamlar![]()
Her zaman dostum 🙏İçmiş kadar oldum valla düşünmen yeter![]()
leipzig atti ahdjsjfrankfurt leipzig ilk yariya yetis 1.70 den falan yakalariz ilk yari golü kasa 15k direkt😅
Sizin köy daha büyük tamamortami geren sensin hocam ben sana gayet usturuplu yorum yaptim büyük büyük cümleler kurmaya basladin o yüzden kapat mevzuyu diyorum alinti alip paragraf gomuyosun gereksiz😅
Emrah ne demek lo emrah bey diyeceksinizEmrahhhhh